De (mystiske) første er di best...

Når Johnny synger… (altså ham Johnny som kommer fra Johnny Madsen band) ... når han synger:

De tørre er di best
men vå'e er de flest

– så taler han naturligvis om de tørfisk han stjal som dreng, og dem var han efter alt at dømme ret vild med, især hvis de havde hængt længe nok.

Her for for få dage siden kunne jeg så synge den sammen sang, dog ikke om de tørre, men om den første, for min allerførste lille bog var en realitet. Den er ikke særlig lang (kun 42 sider), men den har til gengæld et langt ord som titel – og et ord, der vel at mærke er næsten umuligt at sige uden øvelse.

Prøv selv:

= = =

Enkyklopædietikon

= = =

Det er så kringlet, at jeg heller ikke selv kunne sige det uden øvelse.

Anyway, uanset den umulige titel og det lave sidetal, så er det fedt at sende sin første bog til trykkeren, selvom det langt fra er første gang jeg sender noget til trykker. Jeg har for eksempel udgivet 22 månedsbreve om e-mailmarkedsføring og copywriting i de første sæsoner af fearless (2015-2017), og før det har jeg udgivet over 50 lignende magasiner om musik, Apple produkter og sågar skoleblade (ja, jeg har også været ung).

Dertil et utal af publikationer for kunder.

Men det er første gang, jeg selv skriver og udgiver noget, der (med lidt god vilje) kan klassificeres som en bog.

Den er ikke gratis.

Men den kan ikke købes.

Det er dog ikke så mystisk som det lyder – du får den nemlig, når du melder dig ind i fearless (min medlemsklub for ambitiøse e-mailmarkedsførere). Og det er iøvrigt ikke spor billigt, det koster en 20'er om dagen incl. moms. Penge du kunne kaste i grams til lotto, latte og lommetyve (i vilkårlig rækkefølge), og hvis du ikke tror at e-mailmarkedsføring er en disciplin, som kan bringe noget godt ind i dit liv, så vil det sikkert være en bedre investering.

Alle andre?

De kan få bogen fra 1. september, hvor jeg åbner dørene til fearless i præcis 10 dage.

Derefter vil der være lukket indtil 1. oktobber, hvor jeg åbner dørene i 10 dage.

Derefter vil der være lukket indtil 1. november...

You get the picture.

De enkelte månedsbreve er cirka 16 sider tips fra en, der nørder 24/7 med e-mailmarkedsføring, så du kan slippe over hvor gærdet er lavere og bruge mine indsigter til at lande i løb på den anden side.

You’re welcome.

 

(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.