Hvorfor jeg siger nej til gode gamle kunder

Her er en interessant mail, der landede i min indbakke (som reaktion på en email, der handlede om min håndbog for fearless-medlemmer: Enkyklopædietikon):

= = =

Morten altså...

...hvorfor kan jeg ikke bare købe bogen uden gruppen?

Jeg vil så gerne bare have den.

Læse den.

Nørde med den helt selv og prøve ting fra den af.

Bare vide, at jeg har den og kan bruge den, når jeg kan/vil/magter.

Jeg order ikke at deltage i en gruppe lige nu, ikke på grund af gruppen, men pga. alt det, jeg selv har gang i....

etc.

= = =

Man kan sige, at det er et købssignal der vil fremad, og det kunne være fristende at sige ja, men her er årsagen til, at jeg siger nej (uanfægtet, at jeg sætter stor pris på ovennævnte, anonyme læser og kunde)...

Jeg har ikke behov for at tjene de penge, som løs-salg af bogen kunne indbringe. Bogen er skrevet som benzin til det bål, der hedder fearless, og den er ikke ment som et enkeltstående værk. Du ville sikkert sagtens kunne bruge nogle af mine tips i bogen – selvom du ikke er medlem af fearless, men det er ikke noget, som interesserer mig (no offense). Hvis du vil »pick-my-brain«, så er der lige nu kun 3 måder... Mine daglige mails er gratis. Du kan også købe dyre enkelttimer (2.000,- + moms pr. time) eller du kan melde dig ind i min medlemsklub for ambitiøse e-mailmarkedsførere (20 kroner om dagen incl. moms, eller 2400 x billigere end enkelttimer). 

Behøver du at deltage aktivt i Facebook-debatter?

Nej.

Behøver du at skrive på vores forum?

Næh, heller ikke.

Er det obligatorisk at deltage i teleklasserne?

Nixen-bixen.

Behøver du at læse håndbogen (Enkykopædietikon) 10 gange, som jeg forskriver?

Nope, men det er åndssvagt at lade være.

Behøver du at læse månedsbrevene, som jeg sender... her måned?

Heller ikke.

Men alene månedsbrevet og håndbogen er så rigeligt abonnementet værd, forudsat du: Læser dem og implementerer, sådan som jeg selv har gjort det i årevis fra mine læremestre. Jeg har i perioder abonneret på 3 lignende månedsbreve, men er dog nede på 1 lige nu, da de andre 2 stoppede, men jeg kunne sagtens fiinde på at opgradere og abonnere på flere.

I virkeligheden kunne du bare lade som om du ikke er medlem af fearless, og sige til dig selv: Jeg abonnerer på månedsbrevet »fearless email warriors«.

Så er problemet løst.

Du får din bog.

Og dine månedsbreve.

Du får masser af valuta for pengene, og hvis du siger, at du ikke har tid til at læse 16 sider om måneden med højaktuel viden og inspiration til dine egen emailmarkedsføring – tips du kan implementere med det samme og tjene flere penge. Så lyver du for dig selv, ikke for mig. Du kan læse månedsbrevet på 1/2 times koncentreret tid, og hvis du så ikke har tid til at implementere tips, der med det samme giver flere penge i kassen – så har du et helt andet problem.

Men uanset, hvem du er, så får du ikke min bog (og kan heller ikke købe den), medmindre du melder dig ind – ganske enkelt fordi det er et princip for mig.

Punktum.

Hov, det passer ikke.

Min mor har fået et eksemplar, for hun læser det meste af det, jeg skriver – så hvis du kan overbevise mig om, at du også er min mor, så er der en chance.

Men det er op ad bakke, for min mor er noget helt særligt, og jeg er ikke så nem at narre.

Fik jeg sagt, at dørene til månedsbrevet (og fearless) åbner den 1. september?


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.