Når far skal ud og sk...

Jeg ved, at den er gal, når der (for en sjælden gangs skyld) sker det, at min 2-årige søn vågner FØR mig, og forbløffet bedyrer:

= = =

Far..? Du skal jo ud og skrive.

= = =

Han er SÅ vant til, at jeg ikke ligger i sengen ved siden af, men derimod sidder enten i køkkenet eller på et børneværelse og skriver, at han slet ikke kunne finde ud af det der rod med, at jeg stadig lå og snoozede.

Så han blev ved med at plage mig, indtil jeg gik ud og satte mig ved tastatureet.

Da, og først da, blev der ro fra den lille purk.

Så stærk er vanens magt.

Og en anden ting, der er mindst lige så stærk, er en deadline, som du annoncerer offentligt.

Hør selv her:

I morgen offentliggør jeg første rå udgave af en landing page for mit LIVE-kursus den 25. august.

Det bliver en landing page skåret over den læst, som jeg næsten altid bruger. En skabelon, der ikke går så meget på det grafiske udseende (faktisk gør jeg en dyd ud af IKKE at gøre dem »pæne«, for der er en tendens til bedre konvertering, når landing pages er grimme – der kan sikkert være undtagelser, men hvorfor bruge tid på at pudse sko, når du alligevel skal ud og gå i mudder...

Eller noget.

Anyway, du er velkommen til at følge med i opbygningen, som vil ske løbende i de kommnde dage.

Hvem ved, du kunne måske hive et par fif eller 2 ud af processen, som kunne gavne dig yderligere, når du møder op den 25. august. Alternativt kan du også bare løbe med det du lærer, og undlade at møde op, men jeg kan garantere dig, at du vil fortryde. Der bliver også noget med en early-bird-intro-rabat, men det er ikke rabatten, som giver dig værdi. Den får dig blot til at htage beslutningen før du ellers ville have gjort det.

Så.

I morgen.

Samme tid, samme sted.

Be there.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.