Email åbningsrater min bare r..

Hvis du har fulgt mig mere end et par dage, vil du formentlig have lugtet, at jeg sjældent studerer mine åbningsrater og klikrater, men i stedet kynisk (grænsende til det neurotiske)... tjekker mine salgstal.

Et eksempel.

Lige nu markedsfører vi en festival, som min kvinde Tanja holder for 2. år i træk.

Sidste år gjorde vi en KÆMPE indsats for at sælge denne festival, og prisen var sat så knald-hamrende billigt, at det var en NO-brainer for yoga-interesserede i Århus-området at købe billet. For 99,- kroner kunne man købe adgang til 24 forskellige hold (2 ad gangen, så der var mulighed for at møde op til 12 forskellige, hvilket een af kunderne faktisk gjorde.

I år har vi lagt 100 kroner oveni prisen.

Og vi er kommet meget senere igang med markedsføringen.

Til gengæld har vi ikke brugt NÆR så mange menneskelige ressourcer på det. Og ikke NÆR så mange kroner på Facebook. Og ikke sendt NÆR så mange emails (endnu).

Men salget..?

Vi har (på under 1 uge) solgt: 15 pladser.

Sidste år havde vi (den 1. august) solgt: 11 pladser.

Det siger mig, at vi er på rette spor.

Kan du se, hvor fatalt det kunen være, hvis jeg (i denne kontekst) begyndte at kigge på åbningsrater eller klikrater, og især, hvis de ikke var særligt »gode«?

Ganske vist kan jeg ikke engang selv sige dig, hvad en »god« åbningsrsate ville være, for det er igen afhængig af så mange faktorer, at jeg bliver træt ved tanken.

Så jeg smiler, når salget går godt.

Og tager mig sammen, når det går skidt (hvilket kun sker, når jeg ikke er produtktiv).

Men lad os komme igang med at snakke forretning.

Hvis du gerne vil lære at skrive og bygge en sælgende landingpage på 1 dag (også selvom du aldrig før har solgt en skrue), så skulle du dukke op på Viborgvej i Århus den 25. august 2019 klokken 10-16.30, for der underviser jeg en lille eksklusiv gruppe (og dig) i netop det...

Detaljer og købslink finder du heromme:

https://landingpage-kursus.mortenspindler.dk/

Og så lige forresten...

Den 4. august begynder din early-bird-rabat på 40% at smuldre.

5. august får du kun 35%

8. august 30%

11. august 25%

14. august 20%

Og sådan fortsætter vi indtil alle pladser er solgt eller rabatten er forsvundet (eller begge dele).


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.