En diagnose, der både var er og dårlig...

Jeg hørte den her historie:

Om en mand, der var involveret i et alvorligt færdselsuheld og i bevidstløs tilstand blev bragt til hospitalets traumeafdeling for hovedlæsioner.

Da han vågnede sagde lægen til ham:

»Jeg har en god og en dårlig nyhed – og du får dem begge på een gang... Du har en kræftsvulst i hjernen, som i løbet af få dage kunne have udviklet sig til at blive uhelbredelig, men fordi du kom ind på traumecentret i dag, kan vi næsten helt sikkert redde dig«.

Jeg ved ikke om historien er sand.

Men den viser jo klart og tydeligt, hvor dumt det er at køre med sele.

Det var en spøg, tøhø.

Men seriøst.

Den minder mig om, hvordan folk går med livrem og seler, hvor det ikke tjener noget formål, og slækker på sikkerheden på steder, hvor det kan være fatalt når noget går galt.

Et eksmepel.

Jeg kæmper en indædt (og hvis jeg selv skal sige det, HEROISK) kamp for at få indført restriktive rutiner omkring tunge, spidse knive og kopper med kogende vand i en familie, hvor et kort øjebliks uopmærksomhed og små børns (altid) fægtende arme kan betyde ulykker, som kræver helikopter-flyvning til rigshospitalet (og jeg overdriver ikke, for 2 familier i min omgangskreds har haft ulykker med kogende vand, hvor et barn er blevet fløjet derover i kritisk tilstand).

Omvendt så hører jeg... om ikke dagligt, så ihvertfald ugentlig, om e-mailmarkedsførere, der er bange for at sende »for mange« emails til deres liste af læsere, som selv har skrevet sig op til at høre fra dem.

What?

Hvis jeg har et problem, som du kan løse, så kan du da aldrig sende mig FOR MANGE emails om emnet. Du kan derimod sende FOR KEDELIGE emails.

Det samme gælder, når du bygger landing pages.

* Overskriften.

* Din åbningsparagraf.

* Din historie.

* Dine bullets.

Og så videre og så videre.

Der kan ikke være for meget af skidtet (eller for lidt for den sags skyld), så længe du taler om noget, der ikke keder mig.

Der der findes naturligvis en (sindssygt simpel) formel, der altid virker. 

De dårlige nyheder er, at jeg ikke siger mere lige nu.

De gode er, at du får hele hemmeligheden serveret på en måde, hvor det bliver indlysende for dig, hvordan du skal bruge den, og jeg gør det LIVE i Århus den 25. august.

Du kan booke din plads med 40% rabat på linket herunder.

Bemærk dog, og rabatten begynder at smuldre den 4. august.

https://landingpage-kursus.mortenspindler.dk/


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.