Sandheden om det bedste ben.

I dag har jeg brugt det meste af eftermiddagen sammen med en af mine bedste venner, der samtidig er medlem af fearless.

Min ven hedder Per, og han har samme position i sin kvindes forretning, som jeg selv har i min (kvindes forretning). Han organiserer og iværksætter markedsføring for Jane, der dog selv står for at skrive sine helt enestående lystige og finurlige emails. Vi talte om, hvordan de kunne få Janes nye online-video-klub godt i luften, og det var vanvittigt...

Inspirerende.

Heldigvis er det lykkedes mig at overtale dem til at bruge Simplero, og lur mig om de ikke også snart kører hele forretningen igennem min indlyngs-alt-i-een-platform. Jeg prøver også at overtale Per til at tage med på mit kursus den 25. juli, for landing pages kan blive et vigtigt element, når de skal sælge pladser i Janes klub.

Hun har ganske vist et meget trofast publikum.

Men uanset hvad, så skader det aldrig at sætte sit bedste ben forrest.

Og det kan du lære lige her:

https://landingpage-kursus.mortenspindler.dk/


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.