Hvorfor jeg ikke tillader dovenskab i rækkerne

Fra 1996-2003 holdt jeg så mange kurser, at jeg slet ikke har tal på det.

Åbne kurser, som folk kunne tilmelde sig (og de var som regel udsolgt).

Skræddersyede kurser for store og små virksomheder, jeg har for eksempel haft designafdelingen ved ECCO på Photoshop-kursus, herunder deres daværende chefdesigner Ejnar (de kaldte ham designer Ejnar). Han var noget af det mest usnobbede, jeg nogensinde har mødt – også selvom han boede i en stor villa ved siden af fabrikken og lige havde fået den helt nye Audi TT.

Da jeg stod og savlede over hans Audi i en frokost-pause, så sagde han til mig:

»Morten, stå og ikke der og savl over den, tag en tur«

– hvorefter han kylede nøglerne over til mig.

Få minutter senere fløj jeg lavt henover Lillebæltsbroen.

Anyway, da jeg holdt kurser dengang i 90'erne og 0'erne gjorde jeg altid meget ud af at lave omfattende kursus-kompendier, som folk kunne få med hjem i en mappe, og eleverne arbejdede som regel med generiske opgaver, som jeg havde konstrueret på forhånd.

Det var enormt tidskrævende.

Og set i bagklogskabens ulideligt klare lys, så var kræfterne ikke givet særlig godt ud.

Hvorfor?

Fordi forskning viser, at du husker meget bedre, hvis du tager notater selv og iøvrigt arbejder med noget, som skal bruges i det virkelige liv.

Men man skal lære så længe man lever.

Og når du kommer på mit kursus den 25. juli, vil du arbejde konkret med dit eget projet, og helt bevidst får du ikke et kompendie, som du dovent kan stille på hylden og tænke: Det kan jeg altid tage frem, hvis jeg en dag får brug for at genopfriske mit kursus... I stedet bliver du sat igang med at bygge en konkret landing page, som enten er færdig eller godt på vej efter kursusdagen – og melder du dig ind i/er du medlem af min af min medlemsklub for ambitiøse e-mailmarkedsførere (fearless) får du efterfølgende feedback så længe du kan tygge brød og ikke melder dig ud.

Så det.

https://landingpage-kursus.mortenspindler.dk/


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.