Spindlerman begins...

I filmen Batman begins fra 2005 tager Batman (spillet af Christian Bale, som i min bog er en af de bedste skuespillere, der har lagt arm med den vanskelige rolle at spille Batman, desværre kun overgået af Ben Affleck, en person jeg ikke har respekt for som menneske, men han er er en forbistret god skuespiller)... Anyway, i historien finder Batman sig selv i et asiatisk fængsel, hvor han står foran en slåskamp med en stor medfange, der tager grueligt fejl og tror at Batman bare er en vagabond. Han siger de famøse ord til Batman (efter at have slået Batmans sparsomme madration ud af hans hænder)... You are in hell little man, and I am the devil. Batman tager imod et par slag, rejser sig uberørt op og svarer:

= = =

»You're not the devil. You're practice.«

= = =

Og så starer en slåskamp, der naturligvis ikke falder godt ud fra bøllen og hans slæng.

Anyway, episoden minder mig om mit eget liv, hvor jeg i den fritid, der ligger mellem cirka 7.00 og 15.00 fremover vil arbejde med emails og content markedsføring i en større koncern med kollegaer og hele skidtet.

Betyder det, at jeg ikke skriver eller leger fearless mere?

Svigter jeg mine læsere og mine kunder?

Og er det i givet fald djævelen der har sendt både mig og dig i helvede?

Not.

One.

Bit.

Det er alt sammen practice. Jeg både skriver og betjener mine kunder som om intet var hændt, dog vil det fremover være betydeligt vanskeligere at få min tid og mine input, medmindre du køber plads i min medlemsklub for ambitiøse e-mailmarkedsførere (fearless) fra 1. september.

Men hey, her er et andet sted, hvor du kan få min tid og pille i min hjerne... Mit kursus den 25. august: Lær at skrive og bygge en (super) sælgende landing page på 1 dag (også selvom du aldrig før har solgt en skrue). Og i dag er sidste chance for at købe plads på mit kursus den 25. august (ihvertfald, når du vil have 40% early-bird-rabat).

Linket udløber kl. 23.59.

No shit.

I am a man of my word (som en anden karismatisk Batman-skurk jo siger).

https://landingpage-kursus.mortenspindler.dk/


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.