Hvad gør du i fredstid..?

Jeg fik en besked for nogle uger siden fra en gammel kunde og læser af mit nyhedsbrev (aka: medlem af fearless).

Hun skrev (forkortet af redaktionen):

= = =

Jeg har ikkke længere min virksomhed, så jeg tænker at det vil være spild af tid at være med i fearless... Men senere, når jeg igen har gang i en ny forretning, så vil jeg gerne være med, hvis jeg må.

= = =

Jeg forstår udmærket, hvor hun kommer fra. Det er er en ganske almindelig rationel tankegang, er det ikke? Hvorfor bruge tid og penge på at træne til noget, som ligger ude i fremtiden? Hvorfor ikke vente, til der er noget konkret?

Og så alligevel.

For selvom jeg altid anbefaler, at du har et produkt du allerede VED at du kan sælge, før du hopper med i Spindlermans univers, så er der noget universelt forkert ved at ville vente med træningen, til du har brug for den...

Da jeg var en (meget) ung mand, havde jeg en vis frygt for at blive overfaldet og være ude af stand til at forsvare mig selv, og jeg havde formentlig ret, for på det tidspunkt kunne en pænt stor procentdel af dem med onde hensigter have lagt mig ned uden stor anstrengelse.

Derfor begyndte jeg at træne karate.

I dag er der (for det første) meget mindre risiko for, at jeg bliver overfaldet, fordi du bare udstråler en selvsikkerhed, når du er stærk og kan forsvare dig, og den kan hunde lugte langt væk. Sådan er det bare... Og for det andet, så ville både rigtige hunde og køtere (i menneskeform) få sig en pinefuld lektion, hvis de tog fejl af mig for en gennemsnitlig kontormus og tænkte at jeg kunne være et let offer for et raskt lille røveri.

Hvorfor?

Fordi jeg har trænet hele livet på at forberede mig mentalt of fysisk på det tidspunkt, hvor jeg får brug for en stærk og kampdygtig krop.

Det er ganske vist kun sket een eneste gang at en biltyv blev for nærgående og dermed måtte kysse græsset (hvilket jeg hverken er stolt over eller glad for, men det er en anden sag – jeg følte mig truet og reagerede). Men jeg er så sikker, som jeg kan være på noget, at jeg ville være den der stod op, når de andre ville ligge på ryggen eller sidde på knæ). Formentlig også selvom der var 2-3 af de onde mod Spindlerman.

Lad os håbe (for dem), at det aldrig sker.

Men jeg har trænet hele livet til noget, som jeg ved er MEGET lidt sansynligt, fordi jeg ved at selve træningen og disciplinen er sund for mig, og fordi jeg ikke vil acceptere at falde uden kamp.

Så hvor fornuftigt er det at vente med at træne noget, som man næsten helt sikkert VED vil ske?

Noget som du planlægger skal ske?

For eksempel at blive bedre til at leve (godt) af salg med emails, landing pages og copywriting i det hele taget...

I min bog er det helt forkert (no offense).

Jeg træner selv hele tiden, og det har blandt andet betydet, at når jeg pludselig er blevet overfaldet af kunder eller arbejdsgivere, som syntes, at det var tid til forandring (LÆS: DU ER FYRET)...

Så har jeg altid rejst mig hurtigt og fundet nye kunder eller fået job, hurtigere end nogen kunne nå at samle luft til at sige:

I told you so.

Well.

Nok filosofi og læring i for i dag.

Den 25. august åbner jeg dørene for en lille flok kursister, og jeg tænker at det snart er tid til at lukke for skidtet. Du kan læse mere på linket nedenfor.

Derudover?

Ikk' så meget.

Måske bortset fra, at du den 1. september kan abonnere på den nye udgave af mit månedsbrev for ambitiøse e-mailmarkedsførere. Et abonnement, der tilmed giver dig adgang til en masse fordele i fearless, men i sig selv vil månedsbrevet være din investering værd (også selvom den ikke er lille, 599,- incl. moms om måneden er ikke pebernødder, så du skal være sikker på dit eget commitment til at læse, lære og i sidste ende implementere – før du investerer).


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.