Listen over ting, du ville gøre, hvis bare...

En af de mennesker, som har inspireret mig, er den amerikanske bestseller-forfatter Steve Chandler.

Jeg har læst et utal af hans bøger – egentlig mest som lydbøger, men det er jo lige fedt. Og jeg har endda (skamløst) navngivet et af mine egne produkter efter en af hans bøger – der er dog ikke tale om et plagiat, da mit produkt (en online-klub) er meget langt fra hans (en bog) og på ingen måde i konkurrence.

Anyway, her er et inspirerende citat fra Steve:

= = =

Write down 10 things you would do in your life if you had absolutely no fear. Then pick one of them and do it.

= = =

Tænk et øjeblik over den.

Jeg vil vædde med, at du har svært ved at komme igang med listen. Eller måske har du ikke, men det har jeg. Jeg ved dog, at jeg allerede har gjort flere ting i mit liv, som krævede at jeg overvandt min frygt. Og jeg ved, at min mission er at inspirere andre til det samme.

Her er et eksempel på noget, som jeg (måske) ikke ville turde, hvis det ikke var fordi jeg godt tør:

Månedsbrevet som fremover bliver hovedsøjlen i mit univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere (fearless) har jeg netop navngivet (jeg går ikke ind for dåb), og barnet kom til at hedde:

= = =

fearless email RAMPAGE

= = =

Rampage betyder jo (som bekendt)... noget der er lidt vildt og uregerligt. Faktisk er der mange synonymer, og eet af dem er (til min store begejstring)... Berserk.

Første nummer er snart færdigt og bliver (efter min helt u-partiske mening) et af de mest værdifulde numre, jeg nogensinde har skrevet. For nye læsere kunne det lyde akavet, da det også er det første, men når jeg også inkluderer de 22 numre, jeg udgave fra 2015-2017, så giver det måske mere mening.

På genhør i morgen.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.