Snydt for 40.000 kroner

Snydt for 40.000 kroner

Jeg blev ringet op af en læser, der gerne ville have et samarbejde, men tydeligvis var meget forskræmt og forsigtig.

Han var blevet snydt.

Og ikke så lidt, endda.

En person, der gav ham indtryk af at være ekspert i online markedsføring, havde solgt ham en mailserie til 40.000,- kroner. De penge betalte han for en række mails, som angiveligt skulle hjælpe ham til at få kunder i butikken.

Da opgaven var leveret, havde han en underlig mavefornemmelse.

Han kendte sin målgruppe (og vedkommende kunne derfor bare have udspurgt ham), og disse mails havde ikke den fjerneste appel til hans kernelæsere.

De var ubrugelige.

Desuden blev hans produkter ikke rigtig nævnt, og der var ikke et eneste salgs-link i de mails, som hun foreslog ham at sende ud til de nye læsere, som skrev sig op på hans liste.

Da han formastede sig til at spørge hvorfor, blev høn nærmest hysterisk – som om det var kætteri, at have et salgslink i kommercielle emails.

Grotesk historie.

Jeg kan ikke huske, om han bare lod være med at bruge de email, eller alligevel forsøgte, men det ville naturligvis have været tæt-på-tåbeligt at sende dem ud.

Annyway, den slags ekstremiteter er sjældne.

Men ikke enestående.

Du skal ikke lede særlig grundigt, for at finde folk, der påstår at de er eksperter, blot fordi de har downloadet en PDF med ninja-tips og tricks... Ikke fordi de har læst den, men fordi de har downloadet den og måske skimmet overskrifterne. At der findes den slags charlatans har i høj grad været min motivation udgive månedsbrevet »fearless email rampage«, der er efterfølgeren til de 22 månedsbreve, jeg udgav fra 2015-2017. I tilgift til abonnementet får du medlemsskab af »fearless«, hvor du kan deltage i teleklasser og få konkret feedbback på dine mails, kampagner, tekster, produkter og meget andet.

Jeg åbner for nye abonnenter den 1. september.

Hvis du føler dig snydt, når du har læst det første nummer, kan du frit afmelde.

Du får ikke pengene tilbage, for jeg er så sikker som jeg kan være på noget, at du kan få værdi af mine månedsbbreve, så NUL returret på betalte numre – men der er heller ingen binding.

599,- kroner er den risiko du skal tage.

Værre end 0,-

Men en hel del bedre end 40.000,-


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.