Trump-lektionen, som selv den mest ildspyende modstander bør lære

Så var den gal igen.

Trump har for nylig fyret et racistisk tweet som skaber røre i andedammen – eller måske er raseri en mere passende beskrivelse af de følelser, som USA's (såkaldte) præsident vækker, når han så blatant og åbenlyst demonstrerer at han er en kynisk demagog.

Men her er problemet.

Det var ikke på TRODS af hans opførsel, at han vandt i 2016.

Nej, hans opførsel var ÅRSAGEN til at han vandt.

Så jo mere hans modstandere håner ham for netop det, jo større bliver hans chancer for at slå dem igen.

Lige nu lægger han i ovnen til kampen om top-posten i 2020, og han ved udmærket hvad han gør, når han laver racistiske udtalelser.

Han sætter sindene i kog.

Og så længe HAN kan få modstanderne til at blusse op og få tårer i øjenene over den ene mere vanvittige udtalelse end den anden, så har HAN fat i det lange strå – ikke på TRODS af, at de bliver vrede og frustrerede, men på grund af det.

De er ude af balance i bokseringen.

Ikke han.

Det er sørgeligt, men psykopater og sociopater har formentlig en instinktiv fornemmelse for den magt det giver at bringe sine modstandere ud af balance. Så meget, at jeg ind imellem næsten får det dårligt over at bruge nogle af de samme virkemidler i en god sags tjeneste.

For sandheden er nemlig...

At når du siger noget, der er kontroversielt (eller polriserende), som Trump jo ofte gør det… (Det behøver slet ikke at være ondsindet eller racistisk – det kan blot være: »Bliv millionær ved at ødsle med dine penge« eller »tab dig ved at spise mere«)... Når du bringer dit publikum LIDT ud af balance (sådan som dygtige stand-up-komikere for eksempel gør det hele tiden), så har du taget det første meget vigtige skridt på vejen til et salg… Du har deres:

Opmærksomhed.

Så selvom alle fornuftige mennesker har et slet skjult ønske om at se Trump sendt til bunden af middelhavet med fødderne støbt i 2 tons cement, så ER der altså lektioner at lære fra hans uetiske virke.

Jeg mener.

Først og fremmest, så vil DET MODSATTE af Trumps handlinger og udtalelser, næsten altid være en god gerning.

Og mere...

Vi vil jo ikke forhindre politiet i at beskytte sig selv og borgerne med pistoler, blot fordi psykopater bruger dem til at myrde? Og vi vil heller ikke forhindre nogen i at ytre sig frit, blot fordi der findes demagoger som misbruger det? På samme måde, så er der ingen der takker dig for IKKE at lære af fjenden, når du skal gøre verden til et BEDRE sted. En af de ting, som Trump mestrer bedre end de fleste (desværre) er hans fornemmelse for, hvad der får publikum op på dupperne (både tilhængere og modstandere). Og det er netop en af de ting, vi dykker ned i på mit LIVE-kursus søndag den 25. august. Principperne, der giver opmærksomhed.

Ikke fordi det (uheldigvis) er det eneste som Trump er god til...

Men fordi det virker.

I dag er sidste chance for at købe plads på mit kursus (se linket nedenfor).

Det er ikke for Trump-tilhængere, men for folk der forstår, at man godt kan LÆRE af fjenden uden at VÆRE fjenden.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.