Fed feedback i dag

Som jeg ser det, er det altid guf at modtage feedback fra læsere - selv når store, grumme trolde springer op og viser deres sande, blege burritos-krumme-befængte ansigt og råber op om vederstyggeligheden i mine (helt gratis) daglige emails. Faktisk er jeg så glad for troldemails, at jeg glæder mig til den kommende tid, hvor jeg aktivt vil køre kampagne for at få nye læsere, for når mine læsere først har vænnet sig til lugten i bageriet (eller afmeldt sig), går der som regel længere og længere imellem de gyldne øjeblikke, hvor nogen prøver (forgæves) at ramme mig med deres mindst lige så gyldne dråber og mundbæ. Derfor er det altid lækkert at få nyt blod på listen, så jeg igen kan fodre min indre vampyr med intetanende tåbers pulserende blod.

Åh, det bliver saftigt.

Anyway, den 3. august fik feedback i den modsatte grøft.

Hør selv:

= = =

Fedt brev i dag.

= = =

Ja, så kort kan det siges, og jeg tager naturligvis imod med luft-kys-fingre.

Og hvis vi lige vender linsen om imod dag, så kan jeg næsten garantere, at du får mange af den slags, hvis du mander dig op og går i lære ved Spindlerman – altså, når du (fra 1. september) abonnerer på fearless email rampage (mit månedsbrev for ambitiøse e-mailmarkedsførere) og sørger for at implementere de nuggets, du får for dine 20 daglige kroner (incl. moms). Det kan selvfølgelig tænkes, at du allerede FÅR den slags feedback fra dine læsere, men så kan jeg (næsten lige så sikkert) garantere dig, at du ikke tjener nok på at sende dine emails. Ihvertfald at dømme efter dem, som var med i de første 2 sæsoner (fra 2015-2017), for de hænger i dag som perler på en snor og tjener meget mere på deres emails, end de gjorde FØR de hoppede med i Spindlermans univers.

Der kan være andre grunde.

Men jeg har min overbevisning.

Og min erfaring.

Hvis du vil teste dem af på egen krop, så hold dig beredt.

Hopningen sker om 20 dage.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.