Det heldige tal otte...

Lad mig blot indrømme...

Jeg har et ambivalent forhold til børn, ikke mindst mine egne. Somme tider ønsker jeg dem hen, hvor peberet gror, og andre gange så smiler jeg og ønsker mig flere (!) – på trods af det (for mange) ulidelige faktum, at jeg og min kvinde Tanja tilsammen har 6 børn... Jeg er far til 4, og hun er mor til 3... Hvilket som sagt giver... 6 (ikke 7).

I går flyttede den ældste i flokken så hjem til farmand og Tanja igen, fordi hun har fortrudt, at hun fik sin egen lejlighed.

Haha.

Nej, hun har ikke fortrudt, men hun står uden lejlighed i en måneds tid, fordi hun er ved at flytte, og selvfølgelig hjælper vi hende i den knibe

De andre børn er iøvrigt vilde med hende.

Og vi har omkring 300 kvadratmeter unnder gulvopvarmet tag, så det manglede da bare.

Jeg er kun glad og stolt over, at hun har lyst til at bo hos os i en måned, det havde jeg ikke selv magtet i hendes alder – jeg ville have fundet en anden løsning (no offense, mor. Ja, hun læser med, læser din mor ikke dine emails?).

Jeg var mere træt af mit barndomshjem, end jeg var træt af skolen (og det siger en del).

Ikke træt af mustenene.

Eller gårdhaven med swimmingpool (forkælede møgunge).

Men af et familieliv, hvor en energisk inrovert som Yours Unholy havde svært ved at finde ro og trivsel.

Hører du mig hyle?

Eller klage?

Nej.

Men jeg er stolt over, at det har lært mig noget, som ser ud til at virke (bare en smule) anderledes på mine egne børn. På trods af, at jeg (naturligvis) ind imellem er en gammel gnavpot, så er det fedt, at de kommer til mig for at få husly og gode råd, sådan som jeg i dag (ofte) selv søger kaffes-snak og husly hos min mor der bor på samme vej som os. Den 25. august kommer en lille eksklusiv flok på 9 entusiastiske e-mailmarkedsførere og får gode råd om noget helt andet, naturligvis krydet med husly.

Dér holder jeg nemlig mit første live-kursus i årevis, og du kan ikke længere købe plads, for jeg har koldt og kynisk lukket for tilmedlingen. Kurset handler om at skrive og bygge landingpages, der sælger.

Men lad os ikke dvæle ved ting, du ikke længere kan få (medmindre du er en af de 9)... og dreje kameraet over på ting, du KAN få.

For eksempel mit månedsbrev spækket med nye og gamle lektioner, der kan give dig så meget foder til din egen markedsføring med e-mails, at du får lyst til at flytte hjem til den mindre-onde-end-sit-rygte Spindlerman og være en smadderkop på væggen, når han bygger kampagner og udtænker planer for verdensherredømmet.

Det kan du dog ikke, for alle værelser er optaget.

Men du KAN få en billet til fearless om 19 dage.

På den her adresse.

Vær der.

Sig ja.

Eller bliv væk og sig nej, hvis du hellere vil det.

Men fri mig for det onde (»måske«).


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.