Hvor lang din mail (ikke) skal være

Det siger næsten sig selv, at jeg (som e-mailmarketingnørd) ofte får spørgsmål, der handler om eller er relatereet til længden på en email.

* Hvad er den ideelle længde på en email?

* Hvor mange produkter er det smart at sælge?

* Hvor meget skal jeg forkorte min tekst, når jeg har skrevet den?

Og som en, der har skrevet (langt) over 3.000 emails til snesevis af lister i dusinvis af brancher, så kan jeg med sikker hånd proglamere...

Jeg aner det ikke.

Eller rettere...

Det kommer an på så mange faktorer, at det vil være meningsløst at sige noget skråsikkert om det – faktisk vil det svare nogenlunde til at spørge (og svare på) spørgsmålet »hvor hårdt skal jeg slå med en hammer, for ikke at bøje sømmet og heller ikke bruge for lang tid på at få sømmet i bund«.

Well, ikke for hårdt men heller ikke for blødt.

Dooh.

Ikke et særligt brugbart tip, men en tømrer kan IKKE lære faget ved at læse et videnskabeligt studie om, hvor meget kraft en hammer skal ramme sømmet med. Han (eller hun) skal have søm og hammer i hænderne, lave fejl og slå sig lidt over fingrene for at lære det. På samme måde, så er email copywriting et fag, der skal læres ved at ... gosh-dang-it ...skrive emails og sende dem ud.

Nej, heller ikke så meget ninja over det tip.

Bare se at komme igang.

Hvis du vil lære faget sådan... mere grundigt, så optager tager jeg nye elever fra 1. september.

Det foregår sådan her:

Du abonnerer på mit månedsbrev (Fearless Email Rampage) og får samtidig adgang til et skattekammer af værdifulde features, men når blot du læser håndbogen Enkyklopædietikon (som du får med posten, når du melder dig ind) og hver måned afsætter 1/2 time til at læse mit månedsbrev (som også kommer med posten), og... MEGET VIGTIGT... når du implementerer det du lærer, så kan jeg næsten garantere dig, at du får fuld valuta for abonnementet (20,- kroner om dagen med moms). Forudsat selvfølgelig, at du har et produkt at sælge og at der er et marked for det.

Og snart vil du ikke længere være i tvivl om, hvor lange dine emails skal være.

Selv tak.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.