Et utyske senere...

 

42-årsdagen for Elvis dødsdag har dårlig lagt sig, før en anden af de store gamle kæmper gør det samme (lægger sig).

Mester Larsen har været en del af hverdagen for os alle i en menneskealder – faktisk næsten lige så længe som Elvis har været død, for Lars startede den første af butikkerne i Århus præcis 1 år, 7 måneder og 17 dage efter at Elvis stillede sine Blue Suede Shoes, og det er da kun naturligt at man bliver lidt semital i ægget over Lars Larsens – omend ikke så tidlige som Elvis så ihvertfald – alt for tidlige død.

Jeg ved ikke, hvornår det startede, men i mange år har jeg aldrig kaldt hans butikker andet end...

= = =

Tysk

= = =

Ikke fordi der er noget som helst udansk ved Lars' koncept, tværtimod så tror jeg at hans markedsføring ramte lige maven på vi, der føler os danske... Nej, »tysk« kaldte jeg det mest fordi jeg altid bagger-snavvendt, hvor jeg kan.

Og det er vist også en dansk kvalitet.

Kaj og Andrea er jo så tusse-danske, som noget kan være.

Og når du ser på Lars Larsens koncept, så var han faktisk ganske meget på tværs (altså snav-vendt), sammenlignet med dem der er flest. Tag nu for eksempel hans garanti på varer...

Op til 25 år.

Og fuld returret (med et smil) – også selvom varen er brugt.

Det er sejt.

Og jeg ved godt, at små forretninger har svært ved at give den slags garantier, men så igen – mange store forretninger (tjek bare dem du kan komme i tanker om, som starter med bogstavet A) kunne ikke drømme om at matche det, selvom de tjener mange flere penge end... utysk.

Hatten af.

Men ikke noget RIP herfra, for er der noget der er uty(pis)k for Lars Larsen, så er det da at hvile på laurbærrene.

Så istedet vil jeg sige oven på ham...

Din gejst lever videre i mig.

Og derfor har jeg (i sagens natur) et godt tilbud til dig, kære læser...

Du får det om 12 dage.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.