Lang eller kort, hvad er bedst?

Jeg så det her spørgsmål i en gruppe på fjæsen for nylig...

= = =

Short vs. long copy, any advice?

= = =

Well.

Hvad svarer man til et spørgsmål, der egentlig indeholder kimen til en interessant debat, men dybest set er så generisk som spørgsmålet: »Lys eller mørk pålægschokolade, hvad er bedst?«. Okay, eksemplet var dårligt, for lige omkrinng pålægschokolade er der selvfølgelig kun et korrekt svar, og det er:

Lys.

Mørk pålægschokolade er jo en hån mod os, der er sukoholikere.

Men tilbage til emnet.

Korte vs. lange salgstekster.

Jo, der ER da tidspunkter, hvor korte tekster har deres berettigelse. For eksempel ville jeg være meget varsom med lange tekster på en side, der skal sælge folk på at aflevere deres email (jeg kalder det en squeeze-page). Det er ikke raketvidenskab, for de mennesker, som lander på din squeeze-page, vil i de fleste tilfælde være mennesker, der endnu ikke er klar til en lang salgstale. De står udenfor vinduet til din restaurant, og overvejer om de skal tage skridtet ind. Det mest fornuftige vil være at vise dem en kort udgave af menuen og vente med den lange historie om vinens oprindelsesland, til kunderne sidder ved bordet og spørger ind til skidtet.

Aka: de er på din liste.

Og giver dig feedback.

Og når vi nu snakker om det.

Jeg vil slutte denne mail her, for jeg har noget, som jeg vil spørge dig om.

Ikke nu, men senere i dag.

Spørgsmålet er relateret til dig og den måde du sælger på.

Med emails, forstås.

Hvis du ikke agter at sælge med emails, kan det være lige meget.

Talk soon.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler


 

PS. Jeg skriver sjældent et ps, men jeg skal da lige huske at minde dig om noget vigtigt… Om 9 dage kan du tegne abonnement på mit månedsbrev. Eller lade være, hvis du hellere vil det. Your call.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.