Lektionen om visionen

Jeg håber inderligt, at du ikke sidder og spiser lige nu, for denne lille historie kan godt blive lidt nasty.

Min søn vendte om på hælen og satte i et hyl.

Jeg havde lige skyllet ud efter at Thor havde »lavet puha«, som han så yndefuldt beskriver det, når han har tømt ryggen i toilettet og har fået sin fars hjælp til at tørre sig. (Jeg advarede dig jo om, at det ikke ville blive kønt, det her).

= = =

»Faaaaar... jeg ville selv have skyllet ud«

= = =

Han løb hen til toilettet og rakte ud mod storskylsknappen, men i sekundet før han nåede så langt opfangede han mit lumske smil, og lige der skabte jeg en vision i hans hoved med disse ord.

= = =

»Thor, hvis du trækker ud igen, så skal du vaske hænder, for der sidder helt sikkert mange bakterier der på den knap som folk rører ved, når de lige har tørret sig«.

= = =

Han trak hånden til sig og bedyrede kort, at han havde aflyst besøget i Danmark på grund af jeg ikke ville sælge Grønland... hov, det løb af med mig, måske var det fordi jeg brugte ordet »nasty«, at mine tanker gik til idioten derovre... men tilbage til virkeligheden (hvilket Trump jo som bekendt ikke formår)... Thor havde pludselig ikke længere lyst til at trække ud i toilettet.

Og endnu sjovere.

Hans vrede var væk som dug for solen.

Jeg kunne have forbudt ham at skylle ud (med stor modstand fra hans side som et sikkert resultat). Og bagefter, når han havde trodset mit forbud og derfor måtte indkassere en mild skideballe, så kunne jeg have tvunget ham til at vaske hænder. Men det havde kostet en masse energi (og ikke givet nær så mange gode idéer til emails).

I stedet brugte jeg det kraftigste våben i verden.

Vision.

Jeg skabte en vision om noget, der var træls end det var tiltrækkende at få sin vilje.

At vaske sine hænder er (i hans verden) noget af det værste, der kan overgå en lille dreng, og han vil gå igennem ild og vand for at undgå det.

Så jeg vandt.

Og det blev til en helt gratis lektion til dig, kære læser.

Hvis du vil dykke endnu dybere, kan du tegne et abonnement om ganske snart (den 1. september) på et fysisk printet månedsbrev (sendt til din dør den 10. i hver måned), som giver dig så meget føde til din egen markedsføring med emails, at du skal være mere end almindeligt doven for ikke at tjene abonnementet hjem mange gange.

Hvis du er doven er det iøvrigt slet ikke noget for dig.

Og i morgen?

Er der atter en dag.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.