Min bedste investering nogensinde...

En indrømmelse.

I dag skriver jeg ingen email, fordi jeg afholder mit første åbne kursus i årevis, og du må forstå, at det er så krævende en udfordring, at jeg ikke kan sidde kl. 5-6-7 stykker om morgenen og skrive til dig.

Og så igen, måske har jeg skrevet disse sætninger på forhånd?

Eller måske tager jeg pis på dig, fordi - naturligvis skriver jeg hver eneste dag, uanset hvad der sker?

Eller begge dele?

Well, jeg ved, at det er spørgsmål, der optager dig lige så meget som de brændende regnskave, så lad os få sandheden på disken, så du kan komme videre med dagen: Jeg har en stor buffer af mails skrevet, men lige præcis i dag skriver jeg denne på vej ud af døren, fordi.. ja, jeg tvinger mig selv til ALTID at skrive – det er en af de få ting, som jeg aldrig giver mig selv fri fra.

Fordi?

Det er mit livsblod.

Og iøvrigt min bedste investering nogensinde.

At jeg skriver hver dag (og selvfølgelig at jeg udsender mindst een email hver dag, men først og fremmest selve processen med at skrive hver dag).

Og det er een af de mange små lektioner, du får i fearless-håndbogen (Enkyklopædietikon), når du abonnerer på mit månedsbrev:

Fearless Email Rampage.

I morgen fortæller jeg dig om de andre sidegevinster.

De mennesker, som møder op til mit LIVE-kursus i dag har for eksempel fået dette kursus som en del af deres abonnement, så jeg bullshitter ikke, der er så mange bonusser ved det abonnement, at du kan sovse dig selv ind i dem som de tyske grænseguder sovser hinanden ind i Nutella. 

Eller var det bare en af mine skæve fantasier?

Anyway, lad os komme videre med dagen.

Du har (nu) en Nutella-craving, der skal stilles og jeg har 10 kursister, som skal begaves.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.