Stave-nat-si lægger emnelinier i graven

Jeg har lige erfaret, at jeg staver ordet »linier« forkert, det er nemlig med »j« og skal staves sådan her:

linjer.

En fyr gjorde sig den store umage at kommentere på et Facebook-opslag hvor jeg promoverer min nye e-bog. Og splitte-mine-bramsejl om ikke ordet emnelinier (stavet forkert) indgår i titlen. Jeg har skrevet ordet sådan i de cirka 20 år, jeg har kendt til begrebet emnelinier, og aldrig før har nogen gjort mig opmærksom på, at det er mange år siden, at man ændrede den korrekte stavemåde til at være med »j«.

Men her er komikken.

Den gode stave-nat-si har formentlig ingen anelse om, hvor uendeligt ligegyldig hans lille oprop er for mig – bortset selvfølgelig fra det faktum, at jeg kan bruge det til at skrive en email...

Jeg har som sagt stavet det sådan altid.

Måske laver jeg det om, nu hvor jeg er opmærksom på reglen.

Men jeg kommer ikke til at miste et eneste sekunds søvn over det faktum, at jeg måske staver dette og andre ord forkert i fremtiden.

Faktisk slår jeg som regel stavekontrol fra, fordi det forstyrrer min skriveproces og fordi stavekontrollen også fra tid til anden korrigerer korrekte ord til forkert, og når dagen er omme, så er der flere årsager til, at stavefejl kan arbejde FOR dig istedet for IMOD dig.

På side 11 i september måneds udgave af mit månedsbrev Fearless Email Rampage lærer jeg dig 3 simple metoder til at vende små fejl til din fordel (og deraf naturligt følgende større salg).

Om 6 dage kan du købe abonnement.

Din investering er en flad 20'er incl. moms.

Og MED dit abonnement følger frynsegoder og gulerødder og halsen af en bonus.

Men mere om det i (endnu en) fejlbehæftet mail om snart.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.