Trold sender mig penge

Jeg er inde i en stime.

I forgårs skrev jeg om, hvordan en stave-natsi havde bemærket en fejl i titlen på min e-bog.

Og når man stikker næsen frem, får man hurtigt nogen slag på den.

Her er endnu en kommentar jeg fik for nylig på en Facebook-annonnce:

= = =

** Først efter fjerde gennemlæsning gav ordene i opslaget mening. Overvej at kontakte en copywriter. **

= = =

Min reaktion på den slags kunne være stilhed. Eller jeg kunne slette kommentaren. Eller måske forsøge at diskutere med trolden.

Men hvor er det sjove i det?

Nej, min reaktion var (som altid) et svar, der pirrer trolden nok til at give mig mere foder:

= = =

»Så efter at jeg lige har fået dig til at læse min tekst 4 gange OG give mit opslag reach med en kommentar, er dit bud at jeg har brug for hjælp? Tak«

= = =

Det fik naturligvis manden op ad stolen, og her er den underholdende opfølgning fra Master Troll himself:

= = =

* * Ja. Havde jeg ikke være en stædig ordkløver, der faktisk prøver at få tingene til at give mening, havde jeg opgivet opslaget for længst. Den såkaldte reach, du opnår ved at blive udpeget som uforståelig tågetaler, har næppe den store kommercielle værdi. * *

= = =

Er det ikke eventyrligt?

Jeg elsker den slags, ikke kun fordi jeg er sær, men fordi der – beviseligt – er penge i skidtet, og jeg fortæller dig hemmeligheden bag det (og bag mit svar, som endegyldigt tog pusten af trolden). Det sker på side 13 i mit kommende månedsbrev for betalende abonnenter... Her skal du dog ikke snydes for mit svar...

= = =

Verden har klart brug for flere stædige ordkløvere som dig og færre tågetumber som yours unholy.

Og tak iøvrigt for foder til (sælgende) emails.

= = =

Til slut vil jeg afsløre en lille hemmelighed.

Det opslag, som vores underholdende trolde-ven kommenterede kunne faktisk godt klassificeres som det mindst-let-forståelige i min aktuelle splittest af annoncer på Facebook. Så et eller andet sted har han jo ret. Men hvilken annonce tror du så klarer sig bedst (aka: giver de billigste leads til min liste)..?

Rigtigt gættet.

Om det skyldes, at min tekst er konstrueret, så den får folk til at læse igen... eller at troldens kommentarer gav bedre reach på Facebook?

Who knows?

And who cares?


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.