Et dristigt løfte om din fremtid.

Et dristigt løfte om din fremtid.

Vores søn Thor har lige skrevet sit navn for første gang.

Han efterlignede ganske vist tydelige blokbogstaver, som mor Tanja havde skrevet for ham, men lysten til at gøre det var til stede, og det lykkedes så godt, at man næsten kunne læse det. Eller. Ihvertfald kunne man se, at der stod THO. Det sidste bogstav, nemlig R, kom til at ligne en et snabel-a og et Q, der var smeltet sammen.

Men han skrev sit navn for første gang.

Og så forsvandt interessen for projektet.

Jeg havde ellers håbet, at jeg skulle igang med at lære ham blindskrift om et par dage, men jeg må nok vente et par år med at få den forventning indfriet – hvis det nogensinde sker. Men hans interesse kommer igen, og på et tidspunkt vil han (naturligvis) stædigt holde ved, indtil han har lært at mestre kunsten at skrive med en pind, og siden med et tastatur.

Anyway, historien mandt mig om noget, jeg ser når mennesker bliver nysgerrige på e-mailmarkedsføring og copywriting. Altså, når de gerne vil igang med at skrive sælgende tekster og sende dem ud som e-post...

Først efteraber man lidt.

(Det gjorde jeg også selv).

Så går man i stå, fordi...

Der kom ikke noget ud af det.

(Det skete også for mig).

Og så HIIIVER man sig op ved nakkehårene og prøver igen.

Stadig intet resultat?

Nu er tålmodigheden ved at slippe op.

Hvis du tror, at jeg overdriver, så kan jeg fortælle dig, at jeg ser det billede ved mere end halvdelen af de mennesker, som forsigtigt dypper tæerne i min sø, og de må ellers formodes at være nogle af dem, som har en stor motivation til at gøre noget ved det.

Men... dem der slipper igennem nåleøjet...

Dem som bliver ved, indtil de har fået »the-hang-of-it«, og kan producere salg stabilt med deres fingre, en computer og et e-mailudsendelsessystem...

Er toppen af isbjerget.

Hvis du kan se dig selv, som den der (bare en gang imellem) tænker: »Hvad pokker, er det allerede pause? Nå, jeg skal altså lige være færdig med det her«...

Så har du måske kimen til at gøre det samme som mig.

At blive ved længe nok til, at du får det lært.

Og når det sker?

Så kan du lave penge på kommando.

Det er et dristigt løfte fra min side, men jeg mener at have belæg påstanden, da jeg (blandt andet) har set det ske for dusinvis af de cirka 125, som var med i fearless fra 2015-2017. (Læs: De vedholdende).

Det er sket for mig selv (sagde puddelhunden).

Så det kan også ske for dig...

Hvis du ikke kan det nu, så kan du lære at skrive »penge ud af luften«, og hvis du kan det allerede nu, så kan du blive meget bedre til det.

Det kan jeg lære dig.

Og jeg agter at gøre det.

Om få dage starter tilmeldingen til din nye fremtid i (og som) frygtløs.

Jeg krydser fingre for dig.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.