Den snigende død i september

Den sikreste måde at dræbe sit salg på, er ved at være kedelig, den pointe har jeg efterhånden anskuet og angrebet fra mange vinkler (og det stopper aldrig, så længe der er nogen tilbage, som har gavn af det budskab).

Men hvordan gør man så det modsatte?

Hvordan går man fra dræbt salg til det modsatte?

Åh, det er et godt spørgsmål, men svaret er nu ganske simpelt.

Tag for eksempel mit salg af fearless-abonnementer.

Det har været lagt kunstigt i koma siden sommerferien gjorde livet lidt kedeligere for Yours Unholy.

I morgen tidlig tænder jeg igen for salget, og så er der ikke længere nogen kære mor (ihvertfald ikke for de »stakler«, som sidder ude i den anden ende af mine emails). Doctor Spindlerman har over de seneste uger tjekket om patienten lå og fik det bedre – hvilket ikke er tilfældet, for hun var allerede sund og rask, men lad nu det ligge. Ikke desto mindre, så rejser Fearleswoman hun sig op i morgen, griber sit sværd og skjoldet, der ligger ved siden af sengen og sniger ud i september måneds første morgen med mord i øjnene.

Når hun gør det, kan ikke-salget godt kysse sine ræv-balder farvel.

Som altid, ved jeg ikke med sikkerhed, om jeg får solgt noget.

Men jeg ved, at jeg kommer til at sælge.

Uden at holde ved.

Tjek det ud, hvis salg overhovedet interesserer dig.

Eller endnu værre.

Køb abonnement på mit månedsbrev, hvis det tænder dig, at være lidt krigerisk i tilgangen.

Hvis ikke?

Peace be upon you.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.