Fun fact om Bamses bedste ven

Okay, mine børn ved så ikke, hvad lørdagskyllinger er, og så er det – alt andet lige – lidt op ad bakke at få svar på det her spørgsmål:

Hvad er dine bedste minder om lørdagskyllinger.

Og lad mig forklare kort, hvis der skulle sidde en læser eller to, der ikke ved, hvad jeg pludrer om.

Da far her var ung, kunne man købe en bakke kyllingelår, og på indpakningen havde man (meget snedigt) skrevet lørdagskyllinger. Måske lidt banalt, men når det lykkes at få en hel generation til at huske navnet på dit produkt – ganske vist en GAMMEL generation, men alligevel... Når det lykkes, så har du noget virkelig stærkt.

Anna Bogdanova har evnen til at skabe produktnavne med den slags power, hør selv:

Balder uden buler.

Jeg ved godt, at der er et større marked for junkfood end for produkter, der mod-vir-ker effekten af junkfood (sådan som Annas produkter gør).

Men alligevel.

Det fede ved lørdagskællinger og Balder uden buler er den vision, selve produktnavnene skaber i hovedet på læseren. Mine egne produktnavne skaber ikke den slags billeder, fordi jeg bevidst går efter at gøre dem aparte, groteske og halsbrækkende svære at udtale og huske.

Men tilbage til lørdagskæll... øh... kyllingerne.

Da jeg spurgte mine børn...

= = =

Hvad er dit bedste barndomsminde om at spise kyllingelår?

= = =

...havde kun een af dem et svar-parat, og det var Esther, der med store hånd- og tungebevægelser visualiserede, hvordan hun havde nydt at æde skindet først og lade saften løbe ned ad ansigtet, før hun gnaskede det møre kød af benet som et svin.

Det billede lader vi stå et øjeblik.

Og...

Hvis det virker som blatant salg, at jeg nu uden videre begynder at promovere Fearless Email Rampage – mit månedsbrev for e-mailmarkedsførere MED ambitioner, men tydeligvis uden smag...

Så er det fordi det ER blatant salg.

Og det fede ved månedsbrevet er, at det kommer med en masse bonusfeatures, som du kan guffe i dig imens saft og fedtstof fra indholdet af månedsbrevet stadig løber ned ad dit kød og tiltrækker både hyæner og det der er værre.

Hvilke features?

* Teleklasser.

* Email kritik.

* Facebookgruppe.

* Email sparring.

* Smuldrende rapporter.

* Plus det løse.

Du kan læse mere om det på linket herunder, men virkeligheden er meget værre end fantasi (som man siger), så lad dig ikke nøjes med de lovprisninger, du finder på min landing page. Prøv det af – der NUL garanti for succes, og HVIS du klarer dig igennem min udfordring (på side 34 i fearless-håndbogen), vil du helt sikkert ikke være den samme igen.

What's to like?

Not much.

Det her sted er nemlig ikke for folk, der søger »Likes«.

Men hvem er det så for?

Only one way to find out.

Bestil dine lørdagskyllinger her...

https://fearless.mortenspindler.dk/

 

(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.