iPhone ævle slaven

Jeg er håbløst forelsket.

Ævle annoncerede en ny mobilos, den er grøn og jeg må eje den.

Da jeg fortalte min kollega Hans om min beslutning (som i: »jeg køber den«), sagde han noget i retning af... »Men skal du ikke også sammenligne med...«...

Jo.

Jeg skal IKKE sammenligne med noget.

Når jeg sætter mig ind i en ny VW Golf, så skal jeg ikke sammenligne sidespejle og gummilister med en Kia Zimbabwe eller en Renault Rodekasse eller for den sags skyld en ford Fiasko, jeg skal fylde lungerne med luft, knibe mig i armen suge luft i lungerne og lade som om jeg ikke drømmer.

Jeg ved godt, at jeg er nørdet med den slags, men for helgolan.

Den.

Nye.

iPhone.

Er.

Så.

Pjusket.

Hvis man vil nyde, så må man yde, og jeg er villig til at skrive en mail mere om dagen, hvis det er prisen.

Anyway, jeg skal sikkert længere ned i godteposen, hvis jeg vil imponere begavede læsere som dig selv, men jeg vil dog understrege een pointe her på falderebet... Siden 1992 har jeg været æble-fan, og siden 1994 har jeg selv ejet mindst een Mac computer (den første hed Macintosh LC 475), og siden iPhone 1 (Uno) kom til landet med sømænd og måtte hackes, da Apple endnu ikke havde lukket op for salg til europa, har jeg også været i besiddelse af sådan en kærl (non-stop).

Fordi?

Jobs & Efterfølgere rammer mig i hjertet med deres vedholdende passion for at lave produkter, der beriger kundernes hverdag.

Jeg gør mig ingen forhåbninger om at nå dem til sokkeholderne, men jeg håber at efterlade mine kunder og mine læsere (dig) en smule beriget og inspireret når dagen er omme.

Og hvis ikke?

Så må jeg gøre det bedre.

I morgen åbner jeg for salg af Fearless LIGHT.

Det er fredag den trettende.

Lad os se, om folk bliver lige så [hviiiiiin] begejstrede som når Ævle udgiver en iPhone ævle på den ælvte september.


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.