Sådan stamper du din(er)o op af jorden

Ja, okay.

Min kvinde fik så den (fortrinlige) idé, at det lille pus på 4,5 år skulle have udstyr til at finde dinosaurusknogler. Primært et par pensler og lidt andet nims-nams. Men ikke nok med det, så tog hun ham med ind på Naturama, hvor de har dino-skeletter og jeg-skal-komme-efter-dig...

Resultatet?

Nu gider han godt at finde dinosaurus-knogler dagen lang.

Og ikke alene gider han det godt.

Han gider ikke noget andet.

HELLER ikke selvom det f...... står ned i stænger.

Hvad sker der for børn? Hvis man skal ud at gå en tur sammen, så er en blid sommer-støvregn forfærdelig (som i: JORDENS UNDERGANG), men hvis man skal finde dino-knogler i nattøj, så er det lige meget (Som i: FULDSTÆNDIG LIGEGYLDIGT), at det siler ned med kold efterårs-monsun-skybrud-dødsregn med dråber så store som tekopper.

Jeg bliver træt.

Men sådan er det her i huset.

Og jeg tager det som en mand, gør jeg.

Aka: Jeg sender ham ned til farmor, så hun kan blive gennemblødt imens jeg drikker billig instant-kaffe og skriver e-mails, som jo er det eneste fornuftige at foretage sig på en skiden septemberdag i 'regfog og blæst'. Og så selvfølgelig alle aktiviteter, der opbygger din liste af frådende, zombie-lignende købeklare fans på listen, hvortil du sender dine emails. At opbygge sin liste og sælge til den er jo – som alle ved – den nemmeste måde at stampe dineros (og dinoer) op af jorden.

I Facebook-gruppen »fearless email warriors« dyrker vi lige nu netop det, og du kan være med på en snuser.

Hvis du vil.

fearless LIGHT

 

(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

  

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.