Intet motiverer, som smagen af blod...

 

Det her er en sand historie.

Da jeg var en ung mand, var jeg skrækslagen ved tanken om at se gyserfilm, og da jeg så en forfilm til »The Silence of the Lambs« blev den frygt forstærket... Jeg var lige så overbevist om, at jeg aldrig ville se den slags film, som mange e-mailmarkedsførere er sikre på, at de »aldrig kommer til at sende daglige emails, lol«. Men en dag lokkede en god ven mig til at se den, og det viste sig, at min barndomsfrygt var et levn fra fortiden, og ikke længere havde noget på sig.

Jeg blev ikke død af at se den.

Faktisk blev jeg det modsatte.

Jeg følte mig mere i live end nogensinde, og jeg fik en ny hobby.

At se spændingsfilm med et »thriller«-touch.

'Silence' er ikke en gyser-film af den slags, der forgæves forsøger at skræmme dig med overnaturlige gespenster som kommer op ad jorden ved fuldmåne i en majsmark, hvor du (naturligvis) løber rundt midt om natten. Nej, den hørte (og hører) til i en anden kategori, hvor raffineret humor og psykologiske gys går op i en højere (og hårrejsende) enhed. Hør for eksempel selv en af slutreplikkerne, hvor seriemorderen Hannibal the Canibal er flygtet fra fængslet og ringer til den kvindelige FBI-agent (Clarice Starling), som han er lidt lun på. Han forsikrer hende om, at han IKKE vil komme efter hende, fordi verden ville være meget mindre interessant uden hende, og siger...

= = =

I do wish we could chat longer, but I'm having an old friend for dinner.

= = =

...hvorefter han lægger røret på, tager sin hat og går efter den intetanende fangevogter fra fængslet, som han kun havde afsky for. Uden ord ved man, at den fangevogter nu vil blive spist til døde. Hvis man ikke bliver underholdt af den slags, så bliver man frastødt – der er ikke noget ind-i-mellem.

Sådan er det også med fremragende markedsføring.

Når man stikker næsen frem, vil nogen elske det og nogen vil synes det er plat, ikke så meget pjat.

Og det gælder også mit eget virke.

Jeg prøver bevidst at frastøde dem, som ikke kan bruge min viden til en rygende hattefims alligevel (du ved, dem der drømmer om hurtige smart-i-en-fart-løsninger, som jeg ikke kan levere)... Og når jeg frastøder dem, så bliver jeg meget bedre til at servere dig, min ven.

Eller, øh.

Det kom ud lidt forkert.

Men du ved, hvad jeg mener...

Jeg mener, at jeg får mere overskud til at være en service (eller hælp) for dig, når jeg ikke skal bøvle med taber-typer, der ikke drømmer om andet end at downloade gratis PDF'er med info, de aldrig kommer i nærheden af at implementere.

Anyway.

Hvis du skulle få lyst til at dykke lidt dybere og se, hvordan jeg hjælper mine frygtløse krigere, så kan du lige nu få adgang til en light-udgave af fearless.

Hopper du med, kan du altid opgradere til fearless (fra den 1. til den 10. i måneden).

Hvis ikke du opgraderer, ryger du ud igen efter 6 måneder (no offense), for selvom LIGHT giver dig smagen af kyllingeblod, så kan jeg ikke hjælpe dig til virkelig at rykke, medmindre du committer dig til den fulde pakke.

Detaljer her >


(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.