Ny lov: 12 timers arbejsdag

 

Jeg ville ikke blive særlig populær, hvis jeg var politiker, for jeg ville formentlig foreslå, at vi alle sammenn arbejdede mere… Til gengæld ville jeg forlange, at vi allesammen elsker det vi gør.

Betingelsesløst.

Det skulle ikke være lovligt at hade sit job.

Fordi?

Wel, vi ved jo alle, at det er din egen fejl, hvis du har et job, du ikke elsker. Og HVIS du har et job, du ikke elsker, så kan der kun være en grund til det, og det er IKKE, at du har været uheldig eller at du endnu ikke har fundet det rigtige…

Nej, årsagenn til, at du ikke elsker dit job…

…er at du ikke lægger kærlighed i jobbet.

Surprise.

Kærlighed er ikke noget, der kommer flyvende ind ad vinduet på en hvid fredsdue. Kærlighed (til dit job eller til noget andet i dit liv) er noget, der kommer fra dig. Du er den eneste, der stabilt og kontinuerligt kan levere kærlighed til dit liv.

Lyder det fluffy og new-age-agtigt?

Det er det ikke.

Jeg elsker at stå op hver morgen og skrive, fordi... jeg har besluttet mig for at elske det. Mit mål er at kunne få nogle år med ungerne, hvor jeg ikke behøver at spekulere på økonomi. Jeg elsker mine unger og mit mål er helligt på grund af dem. Derfor elsker jeg at stå op og gå igang med opgaven. Jeg ved godt, at der er stjerner i min branche, der på 1 time (eller mindre) kan tjene det samme som jeg kan på en 12 timers arbejdsdag, men jeg er ikke dem. Jeg er ingen stjerne. Jeg er mig, og mine livsbetingelser er helt enestående og vidunderlige.

Men ved at skrive kontinuerligt hver dag, og ved at være en lille smule mere energisk (end gennemsnittet) og ved at elske mit job…

Har jeg skabt mig en ganske anstændig tilværelse.

Og nej.

Jeg siger naturligvis ikke, at det er godt at arbejde mange timer, men det er en opløftende tanke, at der findes et alternativ til at sidde med hænderne i skødet og have ondt af sig selv.

Mit univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere er formentlig ikke noget for dig, hvis du har tendens til det.

Og i så fald vil det heller ikke give mening at smage på varen via fearless LIGHT.

Hvis du derimod IKKE er i nævnte kategori, kan du dyppe tæerne på kanten af vippen herunder.

fealess LIGHT.

 

(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.