Miami Steve's lektion om dødsdommen over emails

Lad mig fortælle dig en historie.

Om 2 dage fylder en af mine forbilleder 70 år.

Det er naturligvis bossen, Bruce Springsteen, som siden mine spæde teenage-år har inspireret mig med sine tekster og melodier. En af hans mest skattede musikere, Little Steven Van Zandt har selv udgivet meget inspirerende numre, og turnerer med sit eget band, når bossen ikke rykker ham med på de helt store verdensturnéer, hvor Steve har været med på de fleste, og din vært (The Spindlerman) har været med til mere end 30 koncerter... En gang kom Steven solbrændt tilbage fra en ferie i Miami og mødte op i en hawaii-skjorte på, og da han trådte ind i studiet til de andre fra e-street band gav bandet ham angiveligt kælenavnet...

= = =

Miami Steve.

= = =

Her er en af de mange vers, som Maimi Steve har inspireret din vært med igennem tiden, fra sangen »Native American«, og når du om lidt finder den på yotube, vil du høre at Bruce synger med på omkvæd og et par vers...

Blandt andet det her:

= = =

The question of honor, we must decide

The soul of the nation has been denied

Our dreams have been stolen before our eyes

How do you say there's no tomorrow to a child

From us...

There is much to learn

There is so much you've forgotten

You can't chance me.

Try and understand, I am proud if who I am

...I am native american...

= = =

Alene tanken om de forfærdelige folkedrab og de uendelige sorger, der fulgte i kølvandet, er mere end et menneske kan fatte. Men vi kan ikke leve videre i konstant sorg over fortidens fejl. Vi kan i stedet lære af dem og gøre det bedre end dem, der kom før os. Det samme gælder (naturligvis) for emails, og når du er nysgerrig på de problemer, som din målgruppe går og roder med, så bliver du bedre til at løse (nogle af) dem.

It’s that simple.

Lige nu prøver jeg at finde ud af, hvilke problemer, der fylder mest i forhold til markedsføring med e-mails, og derfor kører jeg en lille konkurrence, hvor du kan vinde 1 time med mig (normalpris 1.600,- plus moms). Du kan deltage ved at stille mig et spørgsmål, for eksempel som det jeg fik i går (der er en seriøs kandidat til at vinde):

= = =

Var i går til et spændende seminar om Social hos et af de store bureauer i Danmark. Herunder et indlæg fra en FB-guru fra deres irske kontor. Hun fortalte om de seneste opdagelser, de har gjort om brugernes adfærd på annoncer på SoMe. En af dem er ”at der er jo ingen, der gider at signe op på nyhedsbreve på email mere”.

Jeg ved godt, at der måske her er stor forskel på (for)brugere, der skal købe produkter og dem, der skal købe eks. viden og konsulentydelser. Og måske også på B2B og B2C. Men alligevel.

Hvor er email-marketing på vej hen i 2019?

= = =

Spørgsmålet er interessant.

E-mailmarketing har nemlig været dømt til døden adskillige gange igennem årene, og der er naturligvis ingenting der tyder på, at den dødsdom holder vand.

Jeg var selv med til arrangementet – og det mest komiske ved guruens dom er, at billetterne til arrangementet var solgt med e-mails der allesammen var samlet op på Facebook…

Ja, det samme arrangement, hvor en international Facebook guru stod og proklamerede dødsdommen over emails.

Jeg ved det, for jeg skrev selv en del af de emails for Halfdan Timm, der solgte en stor del af billeterne.

(Og LANGT de fleste blev solgt med e-mails).

Så heldigvis er der ikke ved at ske et nyt folkemord (på e-mailmarkedsførere), men der sker hele tiden ting i markedet, som gør at du skal være oppe på dupperne for at lave profit med emails.

Det er derfor du har mig, jo.

Nedenfor kan du (for 2 kroner om dagen) dyppe tæerne i mit fearless-univers, men her vil jeg efterlade dig med opfordringen til at stille mig udfordrende spørgsmål, ikke mindst for at deltage i konkurrencen om 1 times coaching, hvor du jo for eksempel kunne lære at overføre det jeg gjorde for Halfdan Timm (og bare for god ordens skyld, det var ikke Halfdan, der sagde at ingen gider at skrive sig op til emails – han siger det modsatte).

Spørg løs.

Der er alt at vinde, intet at tabe.

 

(Du skal starte med at skrive dig op på min mailliste)

https://www.spindlerman.dk/

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.