Når snefnug må ut af Spindlermans butik

Her er en forhånds-undskyldning til alle dem, der lever af at teste personligheder med hokus-astrolo-pokus eller det der er værre… Der findes nemlig basalt set kun 2 personligheder, og her skal jeg (generøs som jeg er) afsløre dem begge. Den første, der købte plads i den nye udgave af mit univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere (fearless) var en kvinde, der... hver gang jeg giver hende feedback... labber den i sig og siger noget i retning af:

= = =

Ah, hvor godt, jeg vil lære og implementere.

= = =

Ikke noget med at gå i sort over, at jeg leverer lammende kritik, for den er ikke rettet mod hende som person... Tværtimod, skulle jeg mene. Når du beder mig om kritik (og får den), så skulle det gerne flytte dig fremad, og hvis du ikke er rutineret, så er det sansynligt, at du får hug.

Ville du tage til boksetræning for at lære at slå fra dig, hvis du bliver overfaldet... kun for at forvente NUL kritik men i stedet ros – selvom du er elendig til at bokse?

Nej, vel?

Du ønsker at blive rettet, så du kan lære, hvordan du laver effektive parader, stød og jabs.

Og ja, undervejs vil du have brug for et »ja, sådan – det dér er godt«.

Men uden feedback, når du laver noget, der sutter ræv – ingen forbedring.

Alligevel må jeg ind imellem (målløs) se på, når nogen beder mig om feedback, kun for at blive pigefornærmet, når den kommer. I en ikke så fjern fortid skete det for en kunde, der havde købt både fearless-abonnement og feeback på emails. Jeg skal indrømme, at tålmodigheden (der ellers er mig en tro følgesvend) ikke var særligt stor med mig, den dag.

Vedkommende KUNNE have lyttet til min kritik og forbedret sin evne til at kommunikere tydeligt.

I stedet valgte staklen at løbe skrivende bort.

Og godt det samme.

Jeg ville ønske, at jeg helt kunne sortere den slags fra, men når du stikker næsen frem og sælger, vil du altid fange nogle af de der små forskræmte skidtfisk, som aldrig nogensinde vil bruge den viden du byder dem – tværtimod – jo mere du lærer dem, jo længere vil de svømme ned i det mørke dyb, de kom fra. Der hvor lyset ikke skinner ubehageligt klart på det, som kunne forandre deres verden, hvis de blot ville tage ved lære og implementere.

Og her ligger en vigtig lektion…

Du mister ikke en kunde, når den slags må »videre i livet« (aka: Ut af din butik).

Nej, du får plads til nye kunder, der faktisk godt vil lære at bokse.

Any questions?

Altså som i, hvis du vil deltage i min lille konkurrence, så svar på denne email med dit mest presserende spørgsmål om e-mailmarkedsføring.

A word of warning, though.

Du risikerer at vinde en time med mig, og hvis du er et snefnug, der smelter når solen skinner på dig, så hop i stedet ned og afmeld dig mine daglige lektioner.

Your call.

(kun for læsere af mine daglige emails)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.