Cougar-lektionen, der fik mig til at gå fra en tønde guld

På youtube så jeg Sammy Hager interviewe min ungdomshelt John Mellencamp. John Mellencamp (der i starten havde kunstnernavnet John Cougar) har altid skrevet sange, som rører noget meget dybt i mig, så jeg blev nysgerrig og lyttede til hele skidtet.

Og som med alle mine forbilleder, er der både »how-NOT-to-live-your-life«-lektioner såvel som det modsatte.

En af »...NOT-to«-lektionerne fra Mellencamp er rygning. Man ser og hører tydeligt på ham, at hans helbred er blevet påvirket af mange års rygning, og det piner mig, hver gang jeg ser gode mennesker med selvdestruktive vaner. Anyway, her var en lektion i den anden lejr, som han serverede i slutningen af interviewet. John fortalte, at en klog mand gav ham dette gode råd tidligt i livet:

= = =

Go where they are not.

Do what they are not doing.

Keep it small, but keep it going.

= = =

Hvis det ikke rammer dig dybt, så tror jeg at du lyver. Jeg kan jo let tage fejl, men ihvertfald rammer det mig, og jeg tænkte med det samme på et kort sekund i den afsluttende samtale jeg havde med min flinke chef i det job, jeg lige har forladt...

Han sagde noget i retning af:

= = =

Morten, der er ihvertfald ingen som dig. Du er helt din egen på godt og ondt.

= = =

Ja.

Det er nok rigtigt.

Men er vi ikke allesammen det, et eller andet sted?

Jeg kan bare (i modsætning til mange andre) ikke forliges med at falde i eet med en grå masse, og det var også en af mange årsager til, at jeg forlod et job, som andre ville bløde hårdt for at få og beholde. Alt for meget fokus på, at vi ikke må stikke næsen frem og alt for lidt ditto på, hvordan vi skiller os ud.

Men lad os ikke dvæle mere ved den pointe.

Lige nu er jeg nemlig nysgerrig for at høre, hvad du går og roder med, og om du har et spørgsmål vedrørende e-mailmarketing, som du gerne vil have mit »take« på...

Hvis du har det, så svar på denne mail og skyd mig dit spørgsmål.

Jeg præmierer det mest interessante spørgsmål med 1 times gratis coaching (skype) – normalpris 2.000,- kroner incl. moms.

(Kun for læsere af mine daglige emails)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.