Emails, der (måske) forhindrer en krig

I det meste af mit voksenliv, har jeg været fan af Terminator-filmene og Arnold, selvom jeg ikke helt kan huske, hvornår jeg første gang så 1'eren, men... Terminator 2 – Judgement Day... den så jeg adskillige gange det år, hvor den kom ud, nemlig 1991, og jeg var 24 år gammel.

I dag.

28 år senere.

Så jeg for første gang den 5. film i serien, der formentlig aldrig ender – ihvertfald ikke så længe Arnold lever, og der er allerede en 6'er i biograferne.

Det kan måske virke fjollet at koge så meget suppe på det samme søm, men det er som om, at historien bliver bedre og mere raffineret for hver gang der kommer et nyt kapitel med robotter af flydende metal som hopper frem og tilbage i tiden for at dræbe John Connor. Jeg følte mig underholdt hele aftenen, og jeg glemte helt at tage notater, sådan som jeg normalt gør, når jeg ser en god film – for der er altid mindst 10 gode emails i een god film. Men det gør nu ikke noget, for det er på ingen måde sidste gang, jeg ser 5'eren, og jeg kan alligevel huske meget af den...

Her er for eksempel en af de punch-lines, der bliver sagt flere gange i filmen:

= = =

The future is not set.

There is no fate but what we make for ourselves.

= = =

Jeg ved ikke med dig, men jeg bliver ALDRIG for gammel til at genhøre den slags lektioner, og de inspirerer mig altid til at kaste mig over arbejdet – således skriver jeg lige 2 emails i stedet for at hoppe tidligt i seng (what the heck, det er weekend). Der er ingen tvivl om, at de 2 emails vil påvirke fremtiden på en eller anden finurlig måde, og det er for mig en opløftende tanke. Om de vil sælge røven ud af bukserne eller bare blive en fodnote i nogens hukommelse, ved jeg ikke. Men jeg ved, at jeg er på en mission, og den handler ikke kun om at tjene penge.

Den handler om at være top-begejstret og motiveret for mit arbejde og elske at holde fri når jeg gør det.

Men først og fremmest handler den om at skrive emails, der ændrer fremtiden.

De skal ikke forhindre en atomkrig.

Men de skal sikre min uafhængighed og gøre det muligt for mig at skabe en god fremtid for mine børn.

Any questions?

Well, det var lidt retorisk, men alligevel alvorligt ment, for i øjeblikket kan du vinde en times sparring over Skype med yours unholy, og det er ellers en ydelse jeg normalt tager 2.000 kroner for (incl. moms).

Giv dig til kende på linket nedenfor.

Eller lad være, hvis du hellere vil det.

Uanset hvad, så løber konkurrencen til og med 1. oktober.

Det kan synes langt ude i fremtiden, men snart er det for sent, så skyd mig nu et spørgsmål – det værste der kan ske, er at jeg bedømmer dit spørgsmål om e-mailmarkedsføring som det mest interessante...

Og så vinder du.

(Kun for læsere af mine daglige emails)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.