Emails og marmelade er begge i familie med folkemusik

Åh, at jamme folkemusik med 3-4 violinister, en banjospiller, en mandolin-mandarin og en fløjtenist er noget nær en fed oplevelse. Og når det så foregår på gaden i Århus med publikum, hvor mindst 2-3-4 stykker klapper efter hvert nummer, så kan det ikke blive meget smukkere.

Det var (rent faktisk) virkeligheden for din alt andet end gudsfrygtige vært i dag...

Min kvinde havde planlagt plottet til mindste detalje – vi skulle til folkemusik i Århus, og jeg skulle have guitaren med – men det var også helt okay, for jeg vil gerne spille og synge.

Stemmen var dog ikke helt med mig i dag, men pyt med det.

Folkemusik skal ikke være perfekt.

Og slet ikke en jamsession på gaden i Århus.

Iøvrigt betragter jeg hver eneste email jeg skriver, som en jamsession med mig selv og det band af fingre, som tapper rytmen på tastaturet, og det er ikke noget jeg siger for at være smart...

Alt for mange mennesker tager det ...alt for alvorligt... når de skal skrive og sende en email.

Listen up, my sonny boy.

Lige meget, hvor længe du bruger på en email, vil den aldrig blive perfekt, og der er masser af evidens for, at du fremstår som mere menneskelig (og mere troværdig), hvis dine emails ikke nødvendigvis er 100% perfekte. Så hvorfor ikke bare nyde det og spille et nyt nummer (læs: skrive en email mere), når du er igennem »Whisky in the Jar«, i stedet for at sidde og øve fingrene til blods på det samme nummer.

Men nu til noget helt andet.

I morgen er det sidste chance for at deltage i min konkurrence.

Du skal stille mig et spørgsmål, og det behøver (heller) ikke at være perfekt, men tænk lidt over, hvor dybt du kan spørge, for jeg præmierer det bedste spørgsmål med 1 times skype coaching.

(Kun for læsere af mine daglige emails)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.