[ANTI-TIP] Sådan undgår du aktiviteter, der flytter nålen

Vidste du at Einstein var lang tid om at tale som barn, og da han kom i skole var han ikke meget for at række hånden op, så lærerne troede, at han var en middelmådig elev. Han hadede det strikse og regelrette, tyske skolesystem, hvor man kun måtte lære ting udenad og hvor kreativitet og selvstændig tankevirksomhed blev straffet.

Han udviklede derfor en massiv mistillid til autoriteter.

I stedet begyndte han at studere udenfor skoletiden og lærte sig selv geometri som 12-årig og skrev sin første videnskabelige afhandling som 16-årig. Han havde det så svært med studier og autoriterer, at han i en periode helt holdt op med at studere videnskab, men heldigvis for os allesammen gik han igang igen.

Anyway, det hele minder mig om min egen skoletid og om, hvordan jeg altid har hadet regler og standarder.

Kreativitet er meget vigtigere (som et kendt Einstein citat iøvrigt siger).

Og det er også en af årsagerne til, at jeg altid krummer tæer, når jeg ser folk dele diverse e-mailskabeloner, som du kan kopiere for at undgå arbejdet med selv at skrive gode emails.

Jo...

Jeg er med på, at skabeloner KAN være et sted at starte. Når du skriver efter en skabelon, så kan du lære lidt om opbygningen. Men det er sjældent sådan folk bruger dem. Det er desværre ganske almindeligt at råkopiere indhold af emails, der har virket for andre. Forestil dig lige, at Einstein havde købt idéen om, at han kun skulle fokusere på at lære en masse af andres viden udenad, i stedet for at bruge al sin viden kreativt og tænke selvstændigt?

Jeg er så sikker, som jeg kan være på noget... at det er klogere at dyrke det, som er anderledes og kreativt.

Og at have et kritisk mindset og stille tanke-provokerende spørgsmål til såkaldte guruer, fremfor at stille sig tilfreds med dovent at kopiere.

I dag er sidste frist for at deltage i min konkurrence, hvor du stiller mig et spørgsmål om e-mailmarkedsføring og vinder en times angstprovokerende coaching med moi – HVIS og såfremt jeg bedømmer dit spørgsmål som det mest interessante. Skriv dit spørgsmål som svar på denne email.

Samtidig er det blevet den tid på måneden...

(Fra den første til den tiende.)

...hvor døren er åben for nye medlemmer og læsere på Fearless Email Rampage.

Detaljer nedenfor.

(Kun for læsere af mine daglige emails)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.