Fakta-tip om at friste dine læsere med tomme kalorier

Pludselig tog fanden ved ungerne, og der skulle gå flere minutter inden jeg igen fik kontakt med dem imellem Fakta-reolerne fyldt med varer til hr. og fru leverpostejs indkøbsvogne... og DER indså jeg, hvorfor de forsvandt så brat. De havde hentet deres egen indkøbsvogn og proppet den med chipsposer. Det mest underlige var, at det var de der røvkedelige økologiske chips, som ingen gider at spise, hvis vi voksne køber dem.

Et kort øjeblik lignede jeg formentlig et levende spørgsmålstegn på 1.84

Men så kom det frem...

= = =

Morten, de koster kun 1 krone pr. pose, og vi nåede at få dem allesammen, før de andre, som gerne ville have billige chips.

= = =

Altså...

Lige bortset fra, at jeg selv har lært dem tricket med at købe meget, når det er billigt, for der findes næppe en bedre forrentning af penge, end den du får, når du køber dagligdagsvarer til halv pris. Vi kan for eksempel bedst lide kornkammerets havregryn, men vi nægter at betale fuld pris, så når der er »halv pris« køber vi gerne 30 poser.

Og nej, det bliver ikke for gammelt i en familie med 8 munde at mætte.

Vi spiser heller ikke mere havregryn, bare fordi det var billigt.

Men der gælder en anden regel, når det er chips og slik.

Jo billigere det er, jo hurtigere spiser vi det.

Så ungerne måtte slukørede lægge poserne med chips tilbage på hylderne, imens de prøvede at overtale mig med løfter om, at de selv ville betale og at de ikke ville spise dem hurtigt.

Men en af de lektioner jeg aldrig selv bliver for gammel til at terpe, er den her...

= = =

Intet styrker mere end at modstå fristelser.

= = =

Faktisk er det så vigtigt for mig, at jeg gør mig umage for IKKE at friste med guld og grønne skove i mine egne salgstekster, og mere ofte end sjældent, prøver jeg at få mine læsere og kunder til at sige NEJ i stedet for det modsatte. Jeg vil hellere have få kunder, der implementerer dyre (men sunde) tips – end mange kunder, der bare sluger billige, tomme kalorier.

På linket nedenfor kan du abonnere på fearless email rampage.

Der er ingen rabat.

Og ingen tomme kalorier.

Det er dyrt at spise i min restaurant, og du skal selv tilberede maden, men hvis du gør det efter mine opskrifter, er der gode chancer for, at du tjener din investering hjem mange gange.

Tjek det ud, hvis du vil.

Eller lad være, hvis du er som folk er flest.

(Kun for læsere af mine daglige emails)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.