Sort-magi-tip fra Spindlerman, som selv Facebook synes du skal løbe med

I næste nummer af mit fysiske månedsbrev (fearless email RAMPAGE), som kun betalende abonnenter får tilsendt, vil jeg give dig en masse profitabel inspiration og konkrete tips, du kan bruge i din egen black-friday-kampagne den 29. november i år.

Og...

Du HAR vel tænkt dig at lave en black-friday-kampagne, har du ikke?

Hvis ikke, så vil jeg stærkt råde dig til at genoverveje den beslutning.

Og hvis du ikke har et produkt at sælge endnu, så se at komme igang og test det af på Black Friday. Giv dig selv en hård deadline og kom op fra den lænestol før livet passerer revy.

Anyway, på Halfdan Timms Social Ads Conference den 17. september gav Facebook et (simpelt, men STÆRKT) tip, der er fuldstændig på linie med et af de guldkorn, som jeg delte med mine læsere i september-nummeret af mit månedsbrev – faktisk kunne det se ud som om, at jeg havde tyvstjålet tippet fra Facebook, hvis ikke mit månedsbrev altså var skrevet og sendt til trykkeren før konferencen... Omvendt kunne det også se ud som om, at Facebook havde stjålet mit tip, men det ville vist »wishful thinking« fra min side.

Den mest sansynlige årsag til, at Facebook siger det samme som yours unholy er, at de har gjort den samme erfaring som mig.

Og de har formentlig millioner af gange så meget data til at bakke påstanden op, så jeg ville lytte til dem, hvis jeg var dig.

Og hvad er tippet så?

Well, først og fremmest, så er det forbeholdt mine betalende læsere, men hvis du overvejer at blive abonnent på fearless email RAMPAGE, kan jeg da lige nævne, at jeg afslører tippet i det næste nummer, som efter planen går i trykken den 10. oktober.

Den dag er iøvrigt også deadline for at få nummeret, som kan give dig turbo på salget den 29. november (black friday).

Detaljer her:

fearless email rampage >

(Kun for læsere af mine daglige emails)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.