[3 af 3] De flyvende tæppers bf-salg

Det her er vel nok et af de mest almindelige og kendte ordsprog: Hvor der er en vilje, er der også en vej. Men for en del år siden lærte jeg af Supercoach Michael Neill, at (også denne) indsigt kan vendes om, og meget oftere passer på mennesker og deres liv i bakke-snav-vendt-udgaven...

= = =

Hvor der er en vej, er der også en vilje.

= = =

Forstået sådan her: Forestil dig, at du går rundt i en by og er lige ved at knække sammen af træthed, men hot dang – du kan ikke finde vej ud af det forbistrede industrikvartér, som du landede i, da du søgte ly for et haglvejr, der gjorde dit tøj og dine sko gennemblødte, så nu ville du bare godt finde et sted at slappe af og få tørret dit tøj, men samtidig tænker du, at du ikke kan gå ret mange skridt mere.

Og sker det.

Du går rundt om hjørnet og ser dit hotel.

Det er ganske vist langt væk.

Som i... adskillige kilometer...

Din viljestyrke var egentlig ved at smuldre (der var ikke længere nogen vilje), men pludselig kunne du se vejen derhen, og du kunne forestille dig selv få en varm kop chokolade leveret til værelset og et varmt bad og så en lur under en varm dyne.

Og pludselig finder du kræfter til gåturen.

Deraf...

Hvor der er en vej, er der også en vilje.

Den indsigt gen-lærte jeg, da vi for nylig havde besøg af 2 gamle yogier, som holdt workshop i min kvindes yogaskole.

Jeg fortalte tidligere, hvordan vores børn opførte sig anderledes i deres selskab, og pludselig kunne jeg se vejen – og finde energien – til at ændre adfærd, så de også opfører sig sådan i vores selskab.

Og som du måske læste i den mail, jeg skrev lidt tidligere i dag, så ved jeg præcis, hvad der skal til.

Jeg skulle bare se vejen.

Og netop det er en af mine fornemmeste opgaver i fearless.

Når jeg skriver en artikel til mit månedsbrev, er det for at vise dig vejen, som jeg baner med tunge macheter igennem e-mail-junglen hver eneste dag.

Det samme gælder, når jeg giver dig direkte feedback på en email eller en facebookannonce eller... whatever.

Indtil midnat kan du komme med og få mit »black friday nummer« af månedsbrevet, der potentielt kan sende dit novembersalg på en flyvetur, som ville gøre Aladin misundelig.

HER >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.