En test, der virker HVER gang

Hvis du nu skal på dating i en fremskreden alder, og vil sikre dig at en date ikke bullshitter dig om, hvor mange børn han (eller hun) har, så få kørt samtalen over på universet og om, hvor svært det er at fatte, at det måske er uendeligt.

De fleste fatter nemlig ikke begrebet før de har haft ansvaret for tøj-vask-entreprisen i en familie med 5-6 hjemmeboende børn.

For mig klikkede den omkring 4-5 unger.

Efter at have forsøgt (forgæves) at komme i bund med vasketøjet igennem flere år, så kan jeg roligt sige, at jeg ikke længere bliver tom i blikket, når folk taler om at noget kan være uendeligt. Jeg VED for eksempel, at snavstøjsskurvene er selvopfyldende, og at det er bedøvende ligemeget, hvor mange (8 kg) maskinfulde jeg kører igennem på en weekend – i løbet af de kommende dage, vil de helt automatisk blive fyldt igen, og vel at mærke med tøj, der er MERE snavset end det, som før lå og ventede.

Men hov.

Det er jo lidt det samme med vores e-maillister.

Vi sender jo daglige emails i en uendelighed (eller er det bare mig?).

Og ligesom med vasketøjet, som jeg tager med et smil fordi jeg på den måde er en service for dem jeg elsker…

Så elsker jeg, at den simple lille ting at skrive en mail om dagen (ah, det bliver jo som regel til 2-3-4 stykker, men du forstår). Den rutine bringer brød på bordet, strøm i ledningerne og varme i vores store, lækre hus – SAMTIDIG med, at jeg er en service for dem jeg elsker (mine læsere).

I dag kan du ikke købe noget.

Det er fordi jeg sidder med knuget pande og funderer over et no-brainer-tilbud, som du får i morgen.

Ses.

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.