2 tørre links

Det er sådan en slags våd drøm for mig, det jeg sidder og roder med lige nu... En automatisk mailserie på (ikke under) 6 uger, hvor læserne får (ikke under) 1 mail om dagen, de fleste dage faktisk 2 emails om dagen, noget som de fleste ville ryste hårdt på hovedet over og ALDRIG give sig i kast med.

Jeg bruger mindst 8 timer om dagen på det lige nu, og jeg forventer at den mailserie vil være den vigtigste faktor der i løbet af et par måneder vil hæve omsætningen i den del af vores forretning med... cirka 40.000,- pr. måned.

Ja, det er ambitiøst.

Men jeg baserer ikke det budget på gætværk.

Tværtimod.

Jeg baserer det på ihvertfald 5 års erfaringer med at sælge i branchen og flere helt nye værktøjer vi har udviklet til at skaffe billigere (og bedre) leads, samt til at løfte antallet af konverteringer og sidst men ikke mindst... Få mere trofaste kunder (vi sælger abonnementer).

Alle medlemmer af fearless vil naturligvis få indsigt, når jeg har fået skidtet til at virke, men det er klart, at det ikke nødvendigvis kan overføres direkte til andre forretninger.

Having said that...

Principperne kan du GODT overføre.

For principper virker altid.

Derfor kan jeg også (med ret stor sikkerhed) skrive en email for dig, der sælger billetter (HVIS dit tilbud er godt nok og din liste er varm).

Anyway, her er 2 links, som udløber ved midnat.

Om du trykker på knappen er op til dig.

Jeg bliver hverken rigere eller fattigere, for som vi lige har set, så har jeg mit på det tørre, men jeg vil gerne hjælpe dig.

1 EMAIL TIL 1.000,-

2 EMAILS TIL 1.600,-

(plus moms)

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.