Ikarus bedraget hængt til tørre

20191014

For seks år siden var det også mandag den 14. oktober, og på den dag delte jeg et billede på Facebook med teksten…

= = =

Ikke noget som at starte mandagen med lidt Seth Godin og tanker om en ny start.

= = =

Og billedet, jeg delte?

Det var omslaget til en af de bedste bøger, Seth har skrevet – nemlig »The Ikarus Deception«, der handler om, hvordan de fleste af os bliver bedraget af kulturelt funderede vrangbilleder som: »højt at flyve, dybt at falde«. Idéer, der er designet til at få os til IKKE at stikke næsen for langt frem.

Ikarus (eller Ikaros på dansk) døde (ifølge græsk mytologi) fordi han fløj for højt , men hans far advarede ham også om at flyve for lavt.

Med andre ord...

Sørg for at ingen tager notits af det du gør, så sker der ikke noget forfærdeligt.

Anyway, tilbage til mit opslag på Facebook…

De 6 år, der fulgte efter det opslag har været nogle af de mest:

* lærerige
* begivenhedsrige
* opmuntrende

– år i mit liv – nogensinde.

Se selv...

* Jeg fandt en ny familie, og blev biologisk far til barn nummer 4, og blev lykkelig papfar til 2 mere, så der nu er 6 børn i mit liv (den ene er voksen).

* Jeg er blevet specialist indenfor en gren af mit fag, som altid har interesserret mig, og det har ændret mit arbejdsliv til en leg og noget jeg savner, når jeg en gang imellem tager fri.

* Vi har bygget et nyt vidunderligt hus og opbygget firmaer, som gør det fedt at stå op og starte arbejdsdagen (også på en søndag - eller ditto at holde fri på en mandag).

… for nu bare at nævne et par af de signifikante ændringer, som jeg har bragt ind i mit liv med beginners mind og den ild, der brænder i min mave, og jeg kan næsten garantere dig for, at de næste 6 år vil bringe lige så mange spændende nye ting, som de 6, der lige har lagt sig til at dø.

Jeg gider ikke at spå, for det er svært.

Og især når man skal gøre det om fremtiden, som Piet jo skrev så smukt, da han ikke var fortid.

Det eneste jeg ved, er at jeg glæder mig.

Hvis du gerne have min hjælp til at ændre din fremtid, så har jeg et univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere, og hvis du ikke allerede er med, kan du lige nu kan få »prøve-medlemsskab« (fearless light) til kun 2,- kroner om dagen, og hvis du senere vil opgradere til den fulde pakke, vil din investering være 20,- kroner.

Detaljer her:

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.