Hvorfor du kun kan blive skuffet, hvis du prøver at undgå afmeldinger

20191015

For nogle år siden havde jeg en god ven, som ofte sagde den her sætning til mig...

= = =

Morten, jeg vil altid være en stabil faktor i dit liv.

= = =

Jeg er så sikker, som jeg kan være på noget, at det betød, hun havde tænkt sig at være min ven for evigt og altid, og i flere år overholdt hun det løfte. Men så en dag skete der nogle ting i mit liv, som gjorde at hun fortrød sit... »hellige« løfte.

Blev jeg skuffet?

Ikke rigtigt.

Jeg gen-lærte bare den livslektion, at når dagen er omme, så kan du kun regne med dig selv.

Folk vil sige alt muligt undervejs i tilværelsen, men uanset hvad du gør, så kan du ikke kontrollere andre menneskers valg – og for nogle individer er et løfte ikke mere end en løs hensigtserklæring.

Integritet er en knap ressource.

Men...

Siger jeg dermed, at du aldrig skal stole på et løfte eller give nogen et løfte?

Nope.

Jeg tager selv chancen med åbent sind og beginners mind.

Men selv dine nærmeste venner og familie kan finde på at dumpe dig for et enkelt fejltrin eller en ubetænksom bemærkning – eller måske endda for intet andet end at de synes, at de har fundet guld et andet sted, og nu kan du have dig selv. Og derfor er det mig også meget fjernt, når folk taler om at de gerne vil undgå afmeldinger fra deres emailliste.

Jeg mener.

Min søster og min far afmeldte sig min venneliste uden et ord eller forklaring.

Just like that var jeg ikke længere en del af deres liv.

Det samme skete med min ven, da jeg havde allermest brug for hende.

Jeg tuder ikke over det, selvom det vel godt kan betragtes som en sorg – men i bagklogskabens ulideligt klare lys, er det mig bare umuligt at have andet end et skuldertræk til overs for afmeldinger fra min emailliste. At en tilfældig person, der ved en fejl havde forvildet sig ind på min emailliste, nu har valgt at trykke på »AFMELD«... Det er ganske enkelt ligegyldigt, og hvis jeg betragtede det som andet, ville jeg blive skuffet stort set hver eneste dag.

Men hvad er SÅ vigtigt?

Det du kan være for de læsere, som gerne vil IND på din mailliste – og selvfølgelig dem, som gerne vil blive.

Længere er den sådan set ikke.

Hvis du vil være en del af mit univers, så er du velkommen, men vid at jeg mest er til langvarige relationer.

Pt. kan du kun blive »light-ven«, for døren til min verden står på klem imellem den 10. og den 1. i måneden.

Til gengæld kan du komme HELT ind i varmen fra den 1. til den 10. i måneden.

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.