Mine helte: Mellencamp og Stenner

20191017

For mange år siden... tror det er tæt på 20 år siden... så jeg John Mellencamp live i København, og der sagde han, at det var 15 år siden han sidst havde været i København, og at han ikke håbede, at der ville gå 15 år igen.

Der skulle gå 17 år, før han igen gav koncert, og der var jeg desværre ikke med.

Anyway, dagens citat er et af hans...

= = =

What is there to be afraid of? The worst thing that can happenn, is you fail. So what? I failed at a lot of things. My first record was horrible.

Johnn Mellencamp

= = =

Hmm, ja.

Jeg har lige eksperimenteret med et marketingstunt, der ikke virkede. Lige meget, hvor meget jeg troede på det, så stod det hurtigt klart, at budskabet IKKE fangede publikum (i en Facebookannonce).

Så hvad gjorde jeg?

Jeg satte mig ned og tød.

Nej, selvfølgelig gjorde jeg ikke det – tudning er for piger, og så for de drenge, der er lissom dem (no offense, piger - det er bare gas).

Nej, jeg sendte familien i Tivoli Friheden og hyrede fearless-medlem Merete Stenner til et zoom-samtale, så jeg kunne få hoved og hale i, hvordan jeg skulle få rettet op på kampagnen, så det ikke blev en dødsejler. Ikke så meget budskabet – jeg vidste, hvad der skulle ændres, men det tekniske, som jeg lige havde brugt dagevis på at ændre. Vi talte sammen i 20 minutter, og så var den ged barberet... eller rettere... jeg vidste, hvad jeg skulle bruge dagen til, og nu kører kampagnen som den skal.

Men hvad er moralen her?

For at flytte dig, skal du være villig til at eksperimentere og bevæge dig ud, hvor der måske er kviksand.

Og når noget ikke lykkes?

Så retter du skuden med det samme og kommer videre.

Hvis du vil stå på mine skuldre i forhold til e-mailmarketing, så får du et link i morgen, men i dag tror jeg, at hende der Merete skal have props.

Uden hende, ville jeg ind imellem være lost i de (til tider komplekse) set-ups, jeg får lavet i Simplero.

Du finder hende her:

https://www.stenner.dk/


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.