Kvaliteten, der gør det lettere at vente...

20191020

Når jeg tænker på, hvilken kvalitet, der har betydet mest for mig i mit liv, sådan med en sælgers øjne, så er tålmodighed en af dem, der godt kunne sidde med den vidnende hånd.

Når det går for langsomt med salget, kan jeg godt blive sådan lidt... Skal-vi-SÅ-smøge-ærmerne-op-agtig i min tilgang til livet. Men det er ikke utålmodighed, for uanset, hvor mange tæv jeg får på tuden, så rejser jeg mig op og går aldrig baglæns.

Ja, tålmodighed er en dyd, der (som jeg ser det) næsten altid gavner dem, som lærer at tøjle den.

De seneste dage har jeg for eksempel slacket lidt i forhold til at skrive hver morgen.

Men i morgen er jeg tilbage på vognen, for jeg er en tålmodig herre, selv når (en sjælden gang imellem) ikke overholder mine aftaler med mig selv.

Og når vi nu taler om i morgen.

Der afslører jeg et af de produkter, som vil blive sat til salg fredag den 29. november. Jeg kan ikke sige så meget nu, for så er der jo ikke noget at afsløre i morgen, men jeg håber at du er tålmodig. Uanset hvad, så kan du tilmelde dig min black-friday-liste herunder, hvis du vil og hvis du er tålmodig (der er trods alt en del timer til fredag den 29. november).

Jeg kan dog godt afsløre, at alle de produkter jeg sælger, vil være relevante for dig, der arbejder med e-mailmarkedsføring.

Alt andet ville jo være crazy.

Men før natten bliver sort som guld, må jeg hellere aflevere det link:

Kun for læsere af mine daglige emails >


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.