Det ene venskab, der bygger min forretning

20191022

Jeg så det her på fjæseren den anden nat:

= = =

It's the friends you can call up at 4 am, that matter.

= = =

Det lyder meget godt, men sådan nogle får man ikke, når man sidder hele sin folke-skole-tid og klimper guitar eller hakker på skrivemaskine, og når man som voksen flytter rundt fra sted til sted for at være alene, bruger 46 år på at finde sit livs yogi og hele tiden har gang i alt-op-slugende projekter, som gør det umuligt at finde tid til hyggeaftener med andre end den nærmeste familie.

Og det er vistnok nogenlunde sådan min tilværelse har udspillet sig, so far.

Bevares, jeg har da haft et par af den slags venner.

Men de holdt ikke, og det er okay.

Jeg har det faktisk fint alene, og jeg har en form for venskab, som nogle ekstroverter ikke har...

Jeg er (stort set) altid venlig.

Især overfor dem, der opfører sig pænt.

Men hvad er pointen med at fortælle dig det?

Måske ikke så meget andet end... at finde fred med de ting, som jeg ikke kan ændre, og i stedet fokusere på min egen mission (og på det, jeg KAN ændre) er noget jeg gør for at pleje mit venskab med mig selv. Det er også grunde til at jeg bruger en del kræfter på at hjælpe folk videre med deres e-mailmarkedsføring.

Og dem der gi’r den gas, bliver som regel bedre venner med deres bankmand, hvis du forstår.

Ja, og så er der min hund, menneske-mortens bedste ven.

Han er trofast, men også lidt træt af, at jeg sidder og skriver i stedet for at gå en ekstra tur med ham.

Anyway, hvis du vil lege med en introvert som mig, så er listen til mit black-friday-salg et godt sted at starte – og så... fra den 1. november er døren åben for nye læsere af mit månedsbrev for ambitiøse e-mailmarkedsførere, Fearless Email Rampage.

Og ja, det er sansynligvis det tætteste de fleste kommer på et venskab med yours unholy.

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.