Perverst simpelt salgstrick, og så på en fredag

20191025

Når vi nu alligevel bevæger os i musikkens verden, så er det svært at komme udenom en af de mest modige danske rappere igennem tiden, Per Vers. Hvis du ikke har set de fantastiske små lækre ting han for eksempel har lavet sammen med Niels Hausgaard, så må du en tur mere på youtube. Og når jeg siger »mere«, så antager jeg, at du læste min mail af igår.

Hvis ikke, så findes den på min blog.

Men Per er heller ikke verst (heh) når han synger om noget så sort som kaffe.

Hans store hit Black Power fra 0'erne går ofte igen på min iTunes, og min kvinde har sågar indkøbt et par kaffekopper med teksten prentet i sort på hvidt.

For når vi skal køre fire-tyve-timer som Jack Bauer.

Det' black power.

Per er en fantastisk storyteller, som du snart vil sande på youtube, og han har den sorteste humor, som kan få selv Niels Hausgaard til at gnække af grin, og det siger en hel del.

Her er for eksempel et vers, jeg hørte første gang, da jeg løb Lillebælt Halvmaraton og Per Vers stod for underholdningen før pinslerne gik igang... Inden sangen bedyrede han, at danske løbere og danske rappere havde det til fælles, at de ville ønske at de var sorte (for som vi alle ved, så er dem med mørk hud og store læber ((som vi ikke længere må kalde negere)) meget bedre end bleghuder til at løbe og rappe).

Og så gik det løs med alletiders tunge rapsang, men vi nøjes med omkvædet her...

= = =

Det' sku' svært, når man godt vil vær' sort.

Det' sku svært.

Det' skosvært'.

Det' sku svært, når man godt vil vær' sort.

Det' sku svært.

Det neeegeren.

= = =

Jeg ved ikke med dig, men jeg er så hujende ligeglad med politisk korrekthed. Jeg har aldrig nogensinde diskrimineret nogen for deres hudfarve eller deres skosværte, og jeg mener at alle mennesker er lige meget værd, så længe de opfører sig anstændigt (hvilket så ikke gælder for orangotang-præsidenten fra USA).

Men den der rapsang er altså knaldhamrende god humor og sort poesi på samme tid.

Og når vi nu snakker om det.

De seneste dage har jeg promoveret min black friday liste, men måske holdt det lidt hen i mørket, hvad du egentlig får ud af at være med på listen. Først og fremmest får du mulighed for at købe nogle af mine produkter (blandt andet en bog på 420 sider) med rabat eller bonus eller det der er værre (begge dele). Men du får også en SORT BONUS, som jeg først afslører på dagen, hvor det ikke længere er muligt at tilmelde sig.

Faktisk overvejer jeg at lukke for tilmeldingen snart, men nu får vi se.

Det sikre vil være at trykke herunder nu, hvis du gerne vil være med.

(Og min bonus får du helt gratis, blot for at være med på listen.)

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.