Harske hubbis ordstrøm gør dine emæils heeelt elægtrisk', jo

20191027

Da jeg var en ung dreng, mødte jeg 2 skægge tvillinger fra Snave, som begge spillede musik.

Vi mødte hinanden i 8. klasse tror jeg, for DER blev flere skoler smedet sammen på den store skole i Hårby. Skolerne i randområder (som Snave) havde nemlig kun klasser op til syvende. Ret hurtigt spurgte jeg Per og Sten, som de hed, om vi ikke skulle lave noget larm sammen med vores instrumenter, og det blev til et bandt som holdt sammen i flere år.

Vi kaldte os noget så vildt som...

Hillbilly Cat.

Navnet var inspireret af Elvis Presley, der vistnok blev kaldt det af nogle medier i 50'erne.

Anyway, i bandet var der en ung og lovende trommeslager ved navn Peter Michaelsen (nu Stenbæk), som senere skulle vise sig at blive meget mere end lovende, for han opfandt hele Polle fra Snave universet og efter sigende (hans eget sigende, vel at mærke), så var det en weekend-tur til snave, hvor vi besøgte tvillingerne på Snave Mølle, der gav ham det endelige kulturchock, som senere skulle inspirere ham til at brygge noget, der satte Hårby og Snave på det ganske danske verdenskort.

En af de karakterer, som var med i polle-reklamerne for Sonofon i 90'erne var Harske Hubbi, og personen bag den karakter gør sig stadig som samme gæve fynbo-gut på Fjæsen (du kan bare søge efter Harske Hubbi).

Og i dag så jeg, at han har udgivet en ordbog med fynske ord og udtryk. En bog, som jeg personligt MÅ eje, da jeg jo er opvokset i miljøet og har været en af de sommerfuglevinger, som baskede en storm igang for mange år siden.

For mig er det top-inspirerende at tænke på, hvordan små begivenheder kan få en stor virkning senere i livet.

I mit bette univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere (fearless) der gør jeg mit bedste for at puffe deltagerne ud ad døren (afsted på eventyr med emails), netop fordi jeg ved, at det er ACTION, som tæller når dagen er omme – hvis du vel er mærke er en der godt vil se verden forandre sig under dine vinger.

Indtil den 1. november, hvor du kan komme med i mit univers, kan du lige sikre dig, at du er på min »black-friday-liste«, for der får du en bonus, der koster gratis OG en fandens masse gode tilbud den 29. november.

Just saying.

Det er hær det sner, jo – for sagomel da... (det var fynsk).

SÅRT FREEDA'S PILS >

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.