Emails afværgede (igen) den værst tænkelige katastrofe

20191028

Jeg vågnede op i morges med et smil på læben (også selvom jeg faktisk havde sovet over mig), fordi det søndag stod klart, at vi (effektivt) havde redet 2 ret heftige storme af...

Den ene storm var relateret til personale, og selvom det er hemmeligt, fortroligt og – så godt og vel – noget, jeg ikke kan tale om her, så kan jeg da afsløre, at det var et problem, vi havde skabt for os selv (ved at sløse, hvor vi ikke burde), og vi løste problemet igen ved at benytte et persuasion-princip, som ALTID virker... (ellers ville det jo ikke være et princip).

Den anden storm var blot en konsekvens af, at jeg havde opsagt mit job, fordi ... helvede og patter ... jeg gider ikke at arbejde under andres stive regler og udføre opgaver, som ikke flytter nålen, når jeg ved med sikkerhed at andre ting kunne rykke helt vildt (så har jeg ikke sagt for meget)... Men konsekvensen af at opsige sit job (og IKKE få dagpenge) er at den eneste kære mor, der er – det er min kære mor, som selvfølgelig ikke kan mønstre en masse kroner hver måned til vores budget- og forbrugskonti...

Så, det var vigtigt at få redet den storm af.

Derfor satte jeg mig et mål om at sælge de sidste 3 pladser på min kvindes yogauddannelse plus det løse, så mit Morten-Mer-Salgs-Budget for oktober i 3 forretninger lå på omkring... lad mig nu se... 166.000 kroner.

Og ja.

Det nåede jeg i går.

Og det fik mig til at tænke på, hvor fedt det er at være med i den her perfekte storm (eller værst tænkelige katastrofe), vi kalder...

Livet.

Jeg kan stå op hver dag og skrive et par emails eller 4 (måske 5), fifle med nogle annoncer og selvfølgelig også skrive indhold til mine/vores kunder. Og når jeg før det fokuseret, så kan jeg møde katastrofen fuldstændig frygtløst fordi jeg ved, at der altid er nogen, som gerne vil læse underholdende emails og købe fra dem.

Hvis det er interessant for dig, så kan du (fra 1. november) atter stå på mine skuldre i fearless.

Indtil da, kan du sikre dig, at du er på min »black-friday-liste« ved at trykke hårdt, men brutalt på den her knap:

MORTEN-MERSALGS-BF-LISTE >

 

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.