Du kan redde planeten med emails

20191029

Det er ikke nødvendigvis svært at begejstre mig, hvis du har en god idé eller en god historie, men det er sjældent at jeg ser begge dele kombineret på en måde, der får mig til at lyse og gå bok amok... Men jeg skal love for, at det skete i dag, hvor jeg første gang hørte om team trees, der har sat sig som mål at plante 20 millioner træer inden nytår (og de når det).

Teamtrees.org er startet af nogle youtubere som oprigtigt bare gerne vil gøre en forskel imens alle andre bare snakker om kvoter og den slags.

Du kan læse mere om det på nettet, men det fede ved det her projekt er, at de har allieret sig med en næsten 50 år gammelt non-profit organisation, der allerede har stor erfaring på området – faktisk har de plantet 250 millioner træer igennem årene, men det tal vil nu stige til (mindst) 270 millioner i løbet af 2 måneder (formentlig meget mindre).

Selvfølgelig kan de ikke plante træerne så hurtigt, men de har lovet at plante et træ for hver dollar, som bliver doneret.

Jeg donerede straks $20 og har tænkt mig at sende mange flere penge.

Men før vi bliver for høje på englestøv...

De 20 millioner træer er en fin begyndelse – og det er MEGET bedre at gøre noget end ingenting.

Men der skal meget mere til.

Og det siger jeg ikke for at dæmpe begejstringen.

Blot for at sætte tingene i perspektiv.

Forskere har beregnet, at der skal plantes 1.200.000.000.000 (et-tusinde-to-hundrede-milliarder) træer, hvis vi ikke gjorde andet, og klimaforandringerne skulle vendes...

Men selvfølgelig skal vi også gøre andet.

Dette er blot en af de første store bevægelser, startet af almindelige mennesker som dig og mig, der er trætte af at politikerne sidder på deres hænder og prutter tomme løfter ud igennem munden.

Så i dag donerer jeg mit CALL-TO-ACTION til dem, der har startet denne bevægelse, og jeg håber at du vil overveje at give et lille beløb til sagen.

Hvis du donerer et beløb og sender mig et billede af kvitteringen inden den 1. november, så sender jeg dig en helt særlig gave den 1. november – noget som... hvis du bruger det og implementerer det, med garanti kan tjene din donation tilbage 10-fold på dine emails.

Donér her:

TEAMTREES.ORG

(Få mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.