Pæle-hack til at ryste sælgende emails ud af ærmet

20191101

Jeg bliver aldrig træt af at se folk arbejde - for eksempel så går min veldrejede yogakvinde Tanja i skrivende stund rundt udenfor mit vindue og banker pæle i jorden og trækker en rød snor fra pæl til pæl, så jeg kan se, hvor jeg skal grave en rende til vores nye bøgehæk.

Normalt ville der ikke være noget særligt bemærkelsesværdigt ved det scenarie, hvis ikke der lå en lektion om motivation gemt i historien.

Sagen er den, at vi for flere dage siden købte en kæmpe stak hækplanter, som nu ligger og venter på at få rødderne bedækket med jord (som ungerne ville sige), og lige siden har Tanja med jævne mellemrum sagt til mig: »Skulle vi snart få plantet den hæk?«, hvilket oversat til mandesprog betyder…

Hvornår går du igang?

Og så i dag kom jeg i tanker om, hvorfor jeg ikke går igang.

Jeg elsker at grave og knokle med den slags.

Men jeg hader at måle op og sætte pæle og snore ud til skidtet.

Og før du spørger mig…

Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har bare modstand på dén (meget vigtige) del af projektet, og derfor sagde jeg til Tanja: Hvis du gerne have fut i det projekt, så sæt pælene i jorden og træk snoren, så skal jeg nok gå igang med resten.

Igennem årene har jeg nemlig lært, hvordan jeg motiverer mig selv med den slags små hacks, hvor jeg fjerner den barriere, der holder mig fra at gå igang, faktisk har jeg et helt arsenal til alle mulige forskellige lejligheder – og jeg deler dem ofte og flittigt i mit månedsbrev. Da jeg første gang åbnede mit »fearless-univers« for ambitiøse e-mailmarkedsførere, så annoncerede jeg i MAJ måned, at jeg ville åbne salget den 1. september (2015), og det samme gentog sig, da jeg genåbnede fearless i 2019… Jeg vidste instinktivt, at der var en masse arbejde og forberedelse, men når jeg bare annoncerede at det ville starte om 3-4 måneder, så kunne det godt nås med en fokuseret indsats… Og når du først har annonceret det og er begyndt at sælge pladser – så er du nødt til at gøre arbejdet. Det er ikke længere noget, du kan udsætte.

På samme måde ved jeg at mange medlemmer igennem tiden har haft det med deres medlemsskab af fearless.

For når du committer dig til at gå all-in med din e-mailmarketing og smider penge efter det med et abonnement, der ikke just er billigt, men omvendt sagtens kan tjenes hjem igen…

Så har du det perfekte hack til at overvinde den barriere, der lige nu holder dig fra at sparke totalt ræv med dine emails (eller hvis du sparker ræv allerede, så at tage det til næste niveau).

Og DET er en af de vigtigste idéer bag mit månedsbrev (fearless email rampage) og de andre fordele du får med, når du tegner abonnement.

Jo, du får viden.

And lot's of it.

Serveret på en måde, så du meget let kan implementere den og tjene penge samme dag eller kort tid efter.

Men du og jeg ved også, at viden ikke er problemet.

Den største barriere vi mennesker har i vores liv, er motivation.

Da en af mine medarbejdere for nogle år siden fik konstateret kræft, var hun pludselig motiveret for at stoppe rygningen – før det havde hun og hendes mand været inkarnerede rygere, der foretrak rygeres selskab fordi de ikke ret godt kunne lide de »hellige« ikke-rygere, bare for at give dig et billede af, hvor lidt motiveret hun var. Og de fleste mennesker venter (ligesom hende) på at livets omstændigheder tvinger dem ud af komfort-zonen, før de gør det, som virkelig flytter nålen i deres liv. Og hvis livet ikke tvinger dem, så ender de med at dø med deres musik inden i sig (eller endnu værre; dø af den dårlige vane, som de ikke fik stoppet, mens der stadig var tid).

Men heldigvis er det overvejende sansynligt, at du IKKE er som folk er flest, for ellers ville du formentlig ikke læse denne vederstyggeligt kontroversielle sladderspalte.

Og hvis den antagelse holder vand, vil jeg anbefale dig at... hacke din hjerne, til at fjerne.... den sidste barriere, og blive...

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.