Skamløst skamferet salgspitch indenfor...

20191104

Det er jo den tid på året, og selvom det er en forholdsvis ny tradition på disse kanter, så er jeg vild med Halloween og al den uhygge – måske fordi det minder mig lidt om Peter Schrøder og hans »det er fandme uhyggeligt du«-replik fra satireprogrammet »den gode, den onde og den virkelig sjove«, som var en landeplage tilbage i starten af 90'erne.

Men.

Al den uhygge havde givet mig en seriøs zombie-film-craving, så efter flere dages plageri, fik jeg lov til at købe Zombieland, en klassiker fra 2009 med Woody Harrelson, Emma Stone og Jesse Eisenberg i hovedrollerne som henholdsvis:

Tallahassee

Wichita

og Columbus

De tog navne efter de byer de kom fra, fordi ingen af dem ville afsløre deres navne, da de af indlysende grunde var ret mistroiske overfor fremmede, da de fleste mennesker på jorden var blevet til frådende zombier.

I starten følger vi Columbus, og luk lige øjnene imens du læser videre, hvis du ikke har set den, for her kommer et par grimme spoilers, for han fortæller nemlig, hvordan han har overlevet, imens de fleste andre er døde, fordi har har nogel simple leveregler (så vidt jeg husker når han op på 32 regler i løbet af filmen, så det gør ikke så meget, at jeg afslører et par stykker).

Den første er Cardio.

Og så ser vi ellers, hvordan han løber et par zombier trætte før det lykkes ham at komme hurtigst hen til bilen, tage selen på og køre afsted så de 2 skuffede zombier må kigge i vejviseren efter frisk hjernemasse og rygmarv den dag.

Anyway, hvis du både kan lide et godt grin OG det naturlige (og faktisk lidt økologiske) gys, der følger når zombier har bestilt dine indvolde som take-away-food, så kan jeg varmt anbefale filmen, og bare for det tilfældes skyld, at du gerne vil (og ikke har) set den, vil jeg undlade flere spoilers her.

Til gengæld kan jeg lige slå et slaw for en anden gyser-serie, nemlig mit totalt uhyggelige månedsbrev for ambitiøse e-mailmarkedsførere.

Med dit første nummer får du (zombie)håndbogen »Fearless Enkyklopædietikon«, hvor jeg blandt andet afslører en lang række af de leveregler, der har hjulpet mig til at overleve og trives i brancher fyld med blodsugende konkurrenter og altædende trolde.

Du kan se den officielle trailer her:

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.